Ovakav seks otkriva da mu je stvarno stalo do vas

by | 14 jula, 2014

Seks s novim partnerom uglavnom je po pravilu uzbudljiv, učestao, intenzivan. No kada se jedno drugom stvarno počnete sviđati i osećati dublju emocionalnu povezanost, seks dolazi na jedan novi nivo, pruža drugačije emocionalno i fizičko zadovoljstvo.

Sex_dc1_0_0_0_0_0_0_0_0_0

Iako smo svi različiti i drugačije otkrivamo emocije, neki znakovi u seksu ipak pokazuju da je muškarac ozbiljnije zainteresovan i da se ne radi o običnoj prolaznoj avanturi.

Ljubi vas često i dugo
Poljupci su, smatraju neki, intimniji čak i od samog seksualnog čina. Kada vas muškarac ljubi, često dugo, nežno i pažljivo pokazuje da je stvarno zainteresovan. Poljupci, nežni dugački po celom telu, pokazuju da voli svaki deo vas i da želi da vam ugodi.

Posvećuje vam vreme
Ako nije sebičan ljubavnik, već ostavi vremena za predigru. Zainteresovan je da vas zaintrigira i uzbudi, i vaše zadovoljstvo mu je jednako važno kao i njegovo, verovatno nije reč o prolaznoj avanturi u kojoj traži samo svoje zadovoljstvo. To je muškarac koji se zaljubljuje.

S vama želi iskusiti nove stvari
Muškarac kojeg zanima šta vi volite i šta ne volite, spremnost da se prilagodi, pokazuje da je pažljiv ljubavnik kojem je itekako stalo do vašeg zadovoljstva. Očigledno ste ga zainrigirali i uzbudili, te želi da i vi budete zadovoljni.

Opušten je s vama
Smeje se i opušten je u krevetu s vama. Nastoji da vas impresionira i time pokazuje kako uživa u vašem društvu.

Trudi se da stvori atmosferu
Trudi se da napravi ugodnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks s vama nije usputna avantura, već nešto zbog čega želi da se potrudi.

Ako zapamti nešto što ste mu već spomenuli da vam se dopada, pa vas kasnije iznenadi.

Ako pokazuje da želi da vas usreći emocionalno, mentalno i fizički i trudi se da vas impresionira i zavede, i to ne samo u seksu, već u svim svakodnevnim situacijama. Taj muškarac se verovatno već zaljubio i, ako se on pita, sigurno se ne radi o prolaznoj avanturi.

Izvor: tportal.hr, M. G.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.