Ove stvari žena nikada ne sme da uradi zbog muškarca

by | 9 decembra, 2017

Stalno slušamo da moramo biti tolerantni u vezi, da je potrebno da pazimo na partnerove želje. Međutim, postoje stvari koje nikada ne smete dopustiti sebi da uradite zbog partnera.

1. Zaboraviti na svoje snove

Vaši ciljevi i snovi važan su deo vas, ono što vas pokreće, motiviše i čini srećnom. Ako vam partner direktno (ili indirektno) sugeriše da je vreme za njihovo ostvarivanje odavno prošlo i da biste se trebali spustiti na zemlju, možda je vreme da razmislite o tome želite li biti sa osobom koja ne veruje u vas.

2. Pogaziti svoje stavove

Nikada nemojte dopustiti da vas neko ismejava zbog vaših uverenja i stavova. U svakom trenutku zaslužujete poštovanje bez obzira na razlike u razmišljanju. Razlike su sastavni deo svakodnevice jednog para i neće postati problem ako ste u vezi sa muškarcem koji uvažava vaše stavove i razmišljanja.

3. Promeniti izgled zato što se to njemu tako sviđa

On preferira brinete pa razmišljate o tome da obojite svoju plavu kosu? Govori vam da imate kilogram viška i i da bi trebalo da smršate? Sve su to ljubavni ‘prekršaji’ koje ne smete tolerirati. Svaka promena koju radite na svom izgledu mora biti motivisana vašom željom, a ne željom osobe koja misli da niste dovoljno dobri baš takvi kakvi jeste.

4. Spuštati standarde

Znate šta želite, znate šta vam je potrebno i držite se toga. Ne ostajte u vezi koja vas ne čini srećnom, nemojte se zadovoljiti muškarcem koji nije dovoljno dobar za vas.

5. „Zaboraviti“ na prijatelje

Nemojte biti jedna od onih žena koja u potpunosti zaboravlja svoje prijatelje na zahtev muškarca. Ne zapostavljajte svoje društvo i nađite vremena za druženja sa njima jer su oni bili deo vašeg života puno pre nego što je u njega ušao vaš partner.

Pročitajte i… Kvaliteti žena koje muškarci više cene od fizičkog izgleda

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

A.G.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.