Ovo je tip muškarca kojem žene ne mogu da odole

by | 16 avgusta, 2015

Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi se ne trude da opovrgnu tu teoriju. Jedno istraživanje odlučilo je da odgovori na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad.

Foto: pickywallpapers

Foto: pickywallpapers

Da li žene vole više tamnokose ili plavokose muškarce? Odgovor na to pitanje potražila je veb stranica za upoznavanje partnera What’s Your Price.

Napravili su istraživanje u kojem je učestvovalo 145 hiljada muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci sa crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mesečno odlaze na desetak sastanka, za razliku od plavokosih muškaraca koji u proseku odlaze na dva sastanka mesečno.

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kojem savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosečno telo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema dece.

Kao primer poznatog muškaraca koji ima sve potrebne fizičke kvalitete ispitanice su navele Džona Hema, Patrika Dempsija, Marka Rufala i Džerarda Batlera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.