Ovo su najčudnije smrti zbog seksa

by | 5 avgusta, 2014

Seks itekako može biti opasan, što potvrđuje i japanski par koji je 14 godina čekao pre nego što su konzumirali svoju vezu. Sači i Tomio Hidaka prve bračne noći su tokom seksa oboje doživeli srčani udar i umrli u 34. godini života, piše „Maksim“.

multiple-sex-partners1

Izduvni gasovi

Rumunski fudbaler Mario Buganu i njegova devojka Mirela Ianku nisu mogli da pričekaju sa strastima, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen-monoksidom koji ih je na kraju i ubio.

Smrt od pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela je svoju vernost suprugu skupo platila. On joj je, pre nego što je otišao na poslovni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Korodirani pojas uzrokovao je najpre sepsu, a potom i smrt.

Strasti na klaviru

Američki ljubavnici – izbacivač Džimi Feroco i plesačica Tereza Hil upustili su se u seks na klaviru u nekom baru u San Francisku. Tokom vođenja ljubavi slučajno su pokrenuli hidraulički mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do stropa i priklještio te i ubio ljubavnika.

Autoerotsko gušenje

Britanac Frenk Barton umro je usled autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca nakon smrti s kapom za kupanje u ustima i kanapom oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pensilvanije Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je na kraju i ubila.

Seksi opklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti da zadovolji svoje dve prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta nakon toga umro je. Njegovo srce nije izdržalo bočicu Viagre koju je popio.

Pad s balkona

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s preduzetnikom Robertom Li Salazarom i tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu i pala preko ograde balkona.

Izvor: 24sata.hr, M. G

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.