Categories Ljubav

Ovo su razlozi zbog kojih muškarci odlaze od vas?!

Poznato je već da su devojke željne odgovora na mnoga pitanja, ali najčešće ih muče ove tri stvari: Kada će plata, kada će sniženje i zašto ih je muškarac ostavio. Mišljenja su podeljena i ne postoji jedno univerzalno rešenje, niti u potpunosti tačan odgovor, ali razlozi koji se navode kao najčešći koji su presudni za njegov odlazak se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Foto: Pixabay

 

 

Slažem se da postoje neke nepisane norme koje kao takve biste jednostavno trebale da znate i poštujete. I takve norme najčešće ne odstupaju od normalnog i uzornog ponašanja tako da i nije teško predpostaviti ih. Muškarci ne vole previše navalentne devojke ili one koje imaju previsoke zahteve. Ali ovo su neki od najučestalijih raloga:

Rano stupate u seksualni odnos

Granice se jesu pomerile i koliko god moderna pravila ljubavi govorila suprotno, činjenica je da muškarci jednostavno brže gube interes ako je žena lak ulov. Trebalo bi prvo da mu date vremena da vas upozna kako bi mogao da se zaljubi u vas,ukoliko ne želite da vaša veza bude samo kombinacija.

Previše pitate

Pitanja poput: “Kuda ide naša veza?”, “Kada ćeš me upoznati sa prijateljima, porodicom?” i slična mogu odbiti muškarca uprkos zaljubljenosti. Dopustite mu da on sam donese odluku kada će biti to što želite.

Pročitajte i… Muškarci odgovaraju: Da li manjak novca u džepu utiče na njihovo samopouzdanje?

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA