Pet tipova žena koje muškarci ne žele da ožene

by | 8 decembra, 2015

Muškarci su drugačiji od žena, imaju posebne kriterijume za brak, a posebne za devojke koje im samo služe za zabavu. Ako imate ove osobine mladići će vas saletati, ali nijedan vas nikad neće shvatiti za ozbiljno.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

I žene i muškarci imaju svoje kriterijume za izbor partnera. Kad su muškarci u pitanju, oni imaju različite kriterijume za žene koje su im interesantne za zabavu, druženje i seks, ali ne i za brak. Za to imaju posebne kriterijume.

Pročitajte i… Naučnici tvrde: Muškarci obožavaju ovakve žene

Ovo su pet tipova devojaka koje su im interesantne, ali nikad ne bi hteli da ih uzmu za ženu.

Gospođica “ja znam sve”
Ovaj tip žene ne može da odoli, ona jednostavno voli da komanduje i nameće svoje mišljenje – to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može da bude zanimljiva, ali vreme pokaže da je zapravo reč o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Koje još tipove žena muškarci ne žele da ožene pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Gospođica “mene nećeš zeznuti”
Ona je povređena, istraumatizovana prethodnim vezama i sve svoje znanje namerava da primeni na onom sledećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je odbrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osećaj da mora da hoda po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unapred smišljenim taktikama.

Pročitajte i… 10 neobičnih osobina muškaraca koje privlače žene

Gospođica “ja ću te popraviti”
Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, ali vrlo brzo počinju naznake želje za promenom muškarca po modelu koji je ona zamislila. Zašto nosiš te pantalone? Nije li taj tvoj prijatelj budala? Zašto na poslu ne kažeš to i to?… To su samo neki od primera pokušaja menjanja partnera.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Gospođica “ljubomorna na sve što hoda”
Glavno njeno obeležje je nesigurnost. Šta god partner napravio i koliko god se dokazivao, ona ne može da pomogne sebi. Tako će ga smatrati krivim jer je previše prisno pozdravio prodavačicu, razgovarao s koleginicom telefonom… Iako je u principu draga i kvalitetna žena, takav tip policijskog ispitivanja naprosto izludi čoveka.

Pročitajte i… 5 stvari zbog kojih ne bi trebalo da budete ljubomorne na muškarce

Gospođica “živim samo za tebe”
Na početku, muškarac je polaskan tolikim nivoom interesovanja za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je cilj – brak ili to da ima nekoga. On je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva. Osim toga, on prosto ne može da je ceni kao nekoga ko se u potpunosti podredio njemu. To izaziva osećaj odbojnosti i nepoštovanja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.