Categories Ljubav

Pismo devojci kojom me je ON zamenio: Ti si sada sa čovekom naših snova…

Na Internet nebu osvanulo je iskreno i otvoreno pismo jedne ostavljene devojke slomljenog srca… Ona je prihvatila svoju bol i pretočila je u reči i pismo nekoj novoj devojci koja će voleti njenu nekadašnju ljubav. 

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Ljubav u njenom srcu nije nestala, ali je ipak ova mlada žena odlučila da ostavi ponos sa strane, stisne zube i poželi sreću čoveku za kog je mislila da je njena srodna duša.

Trebalo je hrabrosti za to, zar ne?

Pročitajte šta je to ona imala da poruči devojci koja će je zameniti…

Draga moja zameno,

Postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da znaš, s obzirom na to da si ti sada predmet njegove pažnje i želje. 

Nemoj da te iznenadi koliko brzo ćeš se zaljubiti u njega. Nemoj da se nerviraš zbog mog Fejsbuka profila na kome još uvek ima naših slika. Htela ja to da priznam ili ne, one sada pripadaju prošlim vremenima.  Nemoj da te iznenadi ako ne bude želeo da priča o svojoj bivšoj devojci, nije pričao ni prijateljima kada smo raskinuli. Nisam sigurna da svi prijatelji znaju za naš raskid.

Bila je to divna ljubavna priča, ali ne brini, ona ostaje tamo gde joj je mesto – u prošlosti. Ti si njegova budućnost.

Iako se ne poznajemo, sigurna sam da me ne voliš. Međutim, nas dve imamo nešto zajedničko što nas spaja .

Ne brini, neću ga zvati ili lajkovati postove na društvenim mrežama. Ne mogu ti reći sve naše tajne, a neće ni on to uraditi. Ali veruj da postoji razlog zašto ne izražava previše svoja osećanja i ne kaže uvek ono što tako žarko želiš da čuješ.

Razmazićete malim znacima pažnje i poklonima, ali ne rasipa on novac tek tako. Vrlo mudro troši novac. Primetićeš po njegovom kikotu kako dete i dalje živi u njemu.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Shvatićeš  i da je jedan od retkih koji više voli da gleda filmove nego da izađe u grad. Videćeš ga ponekad i pijanog, ali i besnog. Temperamentan je kao što si sigurno primetila, zato ne shvataj sve lično. Kada prođe oluja i neraspoloženje budi sigurna da će se vratiti sa osmehom i bistrim plavim očima, a tom prizoru nećeš odoleti.

Kada se zaljubi u tebe, primetićeš kako ćeš lepše spavati i kada kiša pada, njegov dodir će oterati sve strahove.

Kada se zaljubi, uradiće sve što ga zamoliš, ali ne očekuj da ti stalno govori kako te voli. Možda neće misliti na tebe u svakom trenutku, ali budi sigurna da ćeš vrlo često biti u njegoovj glavi.

On ima velike snove, ali ume da odustaje od njih. Tvoj zadatak će biti da mu svakodnevno ponavljaš da je zgodan, pametan i da može da ostvari sve što zacrta. Neće ti verovati, ali budi uporna. 

Upoznaćeš sa njim svet na drugačiji način. Kada mu budeš rekla nešto što mu se u tom trenutku ne dopada, primetićeš kako mu se jedna obrva podigla i kako te gleda bez treptaja.

Pročitajte i… Pročitala sam najlepšu ljubavnu belešku. To je spasilo moj ljubavni život

Kliknite na sledeću stranicu… 

8 komentara

  1. Joj…ovako nesto imam ja ispisano. Pismo devojci u koju je on zaljubljen, trenutno. To jest njegovoj buducoj devojci…

  2. Za ovako nesto treba imati herca! Svaka cast. Ovo je potresno, iskreno, dirljivo, toliko dobro da mi deluje kao da je nemoguce i nestvarno, i kao da je deo nekog dobrog scenarija za buduci srceparajuci film. Svakako iziskuje mnogo snage!

  3. Ova devojka ima baš veliko srce čim toliko saveta upućuje njegovoj sadašnjoj devojci.Ali ima i ,,herca” da to javno objavi.Samo mala ispravka u pismu,ona nije njegova buducnost,ja bih pre rekla sadašnjost.A ko je njegova budućnost to niko ne zna.Vidi se da ga još uvek voli i da je jako povredio.Iskreno ja nikada ne bih napisala pismo njegovoj sadašnjoj devojci a pogotovo ako me je taj neko povredio.Ne bih gubila vreme ni na njega ni na nju.Pogotovo da joj dajem savete.Neka se sama snalazi kako zna i ume.Nije mala.Valjda zna da brine o sebi.A njemu kako bude.Ako ga ta neka ostavi i povredi,pa šta?Neka vidi malo kako je.Kao što je i on povredio bivšu.A bivša bolje neka radi nešto korisnije nego što piše pisma njegovoj devojci.To je prošlost.Ostaje iza nje.Ona sada neka traži svoju sreću i neka uživa u životu slobodna kao ptica.Jer da je ta veza valjala ne bi se prekinula.I kada bi se nekim slučajem pomirili to više nikada ne bi bilo isto.

  4. Svi mi koji smo bili u dugoj vezi i raskinuli znamo kako se ova devojka oseca. Jako je tesko preboleti veliku ljubav, i ova devojka je sigurno mode suza isplakala dok je ovo pisala..Ali, ipak svaka joj cast na hrabrosti da se direktno obrati njegovoj novoj devojci, to nebk mogao svako. Jako je povredjena i pati..ali vreme leci sve pronacice nekog boljeg vremenom i prebolece..<3

  5. Eh, coveku niko nije drugi kriv…Sve ima svoje razloge sto se desilo, cesto je tesko da to shvatimo i prihvatimo, ali ko zna sta nosi sutra, verovatno nije ni bilo sudjeno – samo GLAVA GORE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA