Pre nego što napunite 30 godina ovo morate naučiti o ljubavi!

by | 28 juna, 2017

Ukoliko vam se bliži trideseti rođendan, pravo je vreme da razmislite o vašem ljubavnom životu. Otkrivamo vam pet istina koje bi trebalo da imate na umu dok preispitujete stanje na vašem ljubavnom planu.

StockSnap

Več ste definisali vezu

Izlazite već neko vreme sa partnerom i čini vam se da sve super ide. Vama se on dopada, a i on deluje kao da se njemu dopada ceo odnos. Već ste rekli svojim najbližima i već podsvesno računate da vaš odnos teče u ozbiljnom smeru. Međutim, nikada ga niste pitali da li se viša sa još nekim mimo vas. Dokle god ne popričate o ekskluzivnosti vaše veze nemojte pretpostaviti svoj ljubavni status, odnosno nemojte definisati da ste u vezi sve dok i druga strana ne potvrdi isto.

Romantični gest mora biti sastavni deo veze

Sitni mali tragovi poput poklanjanja cveća, čokolade ili nekih drugih simboličnih darova biće jasni pokazatelji da je vašem partneru stalo do vas. Ukoliko ovoga nema vaša veza ne ide u pravom smeru.

Ne treba vam muškarac da biste bile potpune

Ukoliko i dalje očekujete svoju „jaču POLOVINU“ vrlo je moguće da ga nikada nećete dočekati. Neophodno je da budete celi. Nikada ne može partner biti taj koji će vas morati da usreći i dokle god se tome nadate nećete biti ispunjeni. Neophodno je prvo da budete sami sa sobom u skladu kako biste mogli da imate i skladnu vezu.

Prostor je dobra stvar

Ništa nije više seksi od osobe koja je sigurna u sebe. Tako su velike šanse da će vas partner više poštovati ako vam nije problem biti nasamo, odnosno ako to ponekad i priželjkujete. Prostor i vreme koje biste da odvojite za sebe je zapravo odlična i korisna stvar. Svako ko bude video da ste u stanju da budete samostalni i nezavisni će vas daleko više ceniti nego da očekujete od drugih na pomoć.

Ono što je dobro na početku, dobro je i na kraju
Na početku veze dobro obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera. Kako se ponaša na početku veze postavlja presedan za to kako će se ponašati i kasnije. Sve što vam se učini kao vrlina na samom početku odnosa je najverovatnije nešto što će se prožimati kroz ceo odnos. Ali ovo pravilo najčešće isto važi i ta manje lepe stvari.

Pročitajte i… Šta se događa kada je strah veći od ljubavi!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.