Pripadnice ovih horoskopskih znakova su najbolje supruge

by | 11 maja, 2016

Ako ste u braku sa osobom koja je jedan od ova tri znaka vi ste najsrećniji čovek na svetu.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Lav

Ona će pretvoriti vaš život u najlepšu ljubavnu priču, oplemeniće vašu dušu i otvoriće vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao devojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca. Obožavaćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijeden dan.

Pročitajte i… Otkrijte kakvi su horoskopski znakovi u dugoj vezi

I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voleti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smelo, a njen lik, telo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga. Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje.

Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i lepotu ipak treba i da zaslužite i nagradite. Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cene?

Kojim znacima još pripadaju najbolje supruge pročitajte na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Strelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte celog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće to jedno od vaših najdražih sećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja. Doneće vam toliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite.

Pročitajte i… Ljubavni horoskop: Kakav je koji znak kada se zaljubi?

Ispuniće vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svežinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor deci koju će voleti kao samog boga.

Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i poverenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg života zauvek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voleti. Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene ličnosti, a ona će vam biti iskreno zahvalna.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Rak

Žena rak je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primer. Ona će u vašem životu potpuno promeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

Pročitajte i… Ova 3 horoskopska znaka jure bivše ljubavi!

U krevetu je u isto vreme nežna, snažna, senualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog sveta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja ume da voli i koja će znati da razume njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama.

Zauzvrat pružiće vam celo svoje biće, proćiće sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno. Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona pleni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano. Ona je vredna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.