Sigurni znaci da mu se sviđate

by | 20 jula, 2012

Da li mu se sviđam i da li ga privlačim? Pitanja su koja svaka žena sebi postavi makar jednom u životu. Donosimo vam nekoliko sigurnih znakova da je „zagrizao“.

Značajan pogled očima

Neke će se žene možda iznenaditi, ali mnogim muškarcima je prilično teško da uspostave pogled očima s ženom koja ih snažno privlači. Ako ga uhvatite da vas gleda dok vi ne gledate u njegovom pravcu, a zatim brzo skrene pogled, to može značiti da ste mu privlačni.

Osmeh

Kad se muškarcu sviđa neka žena, nakon pogleda, druga stvar koja ga odaje je osmeh. Upućen vama je znak da ste mu lepi (a ne samo fizički privlačni), zanimljivi i da s vama želi nešto ozbiljnije, a ne samo jednovečernju zabavu

Upadljivo ponašanje da privuku pažnju

Ovo ne vredi za sve muškarce, ali definitivno za mnoge od njih – neki tipovi će se ponašati preterano u društvu svojih prijatelja i kolega, kada je devojka koja im se sviđa u blizini. Da li odednom počinje da izvaljuje fore, glasnije govori ili se na neki drugi način ističe (a što inače ne radi)? Ovo je nesvesno ponašanje, a cilj je da se vas impresionira i pokaže vam da je on alfa mužjak.

Dodiruje vas

Diskretan dodir može se u prvi mah činiti slučajnim, ali to je nesvesni znak zainteresovanosti. Na primer, njegovi prsti se „očešu“ o vaše kad vam dodaje nešto ili će se slučajno sudariti s vama dok stojite blizu. Bilo kakav način dodirivanja znači interes.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.