Šta mislite u koju vas kategoriju svrstavaju muškarci?

by | 4 aprila, 2017

Postoji tvrdnja da svaki muškarac, čim prestane da o devojci razmišlja kao o prijateljici, nastoji da je smesti u jednu od deset kategorija. Jasno nam je da ne rezonuje tako SVAKI muškarac, ali ako to čini i samo polovina, vredi “zaviriti” u njihove misli…

Foto: Pixabay

1. Dobra devojka
Muškarci ih cene, ali nisu sigurni da li žele da budu s njima, jer su – samo dobre. Budući da u prvom trenutku ne ostavlja utisak seksi žene, radije je smeste u kategoriju prijateljica.

2. Seks za jednu noć
Devojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvek laka žena, jer je verojatno već tako spavala s mnogo muškaraca. Kad to pomisli, uopšte nema u vidu da li je on sam spavao sa… ko zna koliko žena. Obično se radi o jako privlačnim ženamam, punim samopouzdanja. Koliko god muškarci pričali da za takve nisu zainteresirani, uskočili bi im u krevet kad god im se pruži prilika.

Foto: Pixabay

3. Devojka za utjehu
Ona je slobodna kada mu treba. S njom se ne mora nalaziti niti joj kupovati poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

4. Nedostižna djevojka
Ona je super seksi, super lepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvereni i zgodni muškarci, dok se ostali smrtnici ne usuđuju da joj se probliže. Lakše im je da misle da je reč o umišljenoj pozerki.

5. Samozavaravanje
Ako muškarci nešto ne vole kod devojaka, onda je to kada glumataju da su najlepše na na svetu, te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale, jer znaju da su usamljene, jer još uvek nisu naučile da snize kriterijume.

6. Svetica
Ona ne voli da razmišlja i priča o seksu. Iako, zapravo, zna sve o seksu, pravi se kao da je to nešto jako loše i prljavo, a imidž čistunice kod muškaraca stvara utisak lažnog predstavljanja.

Foto: Pixabay

7. Materijalistkinja
Ona je lepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No, ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve devojke najčešće dolaze iz dobrostojećih porodica i ponekad nisu ni svesne koliko su zahtevne.
8. Tuđa devojka
Devojka najboljeg prijatelja, pa čak I= one s kojima su “ortaci” – zabranjeno je voće. Bez obzira da li su te veze prd raspadom ili oni očigledno nisu dobar par, muškarci neke kodekse retko krše.

9. Sponzoruša
Svi znaju za ovaj tip devojaka, pa zato nema potrebe opisivati ih. Muškarci im ne lepe automatski etiketu – loša, ali su svesni da im je novac izuzetno bitan.

10. Gospođica savršena
Ni jedan muškarac nema tačnu definiciju, niti opis savršene devojke, ali takva postaje u trenutku kada izgube glavu za njom. Nema uputstva “kako se postaje savršena devojka”, zato budite – devojka. Poznato je koliko istinska ženstvensot privlači muškarce.

Pročitajte i… 20 citata koja će vam vratiti veru u ljubav!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.