Šta muškarci očekuju od nas na prvom sastanku

by | 26 novembra, 2014

U početnoj fazi veze, koja uključuje prvih nekoliko sastanaka, parovi su obično uštogljeni jer žele da ostave što bolji utisak pa ne mogu potpuno da se opuste. Mi znamo šta želimo od potencijalnog partnera, ali šta muškarci očekuju od nas? Ovo su njihovi odgovori…

prvi dejt

Javi se prva

Neki muškarci su lovci i vole sve da „odrade“ sami, ali velikoj većini njih padne kamen sa srca kada dama preuzme inicijativu. Žena koja se javi prva ponekad zna da deluje napadno, ali muškarci ipak preferiraju da ponekad i mi odradimo deo posla.

Postavi pitanje

Jedna od najčešćih stvari na koje se muškarci žale je činjenica da se žene ne trude oko njih onoliko koliko bi oni voleli. Obično su oni ti koji stalno zapitkuju, dok su žene nekako povučenije i očekuju samo da odgovaraju na ta pitanja.

Pokaži da si zainteresovana

Nemojte da glumite da vas sport interesuje ako nikada niste pogledali fudbalsku ili košarkašku utakmicu, ali pokažite interesovanje. Muškarci tvrde kako žene često ignorišu njihove strasti i hobije. Postavite mu dva-tri pitanja o nečemu čime se bavi i dobićete dodatne bodove.

Pusti me da platim račun

Većina muškaraca ne voli kada žena plaća račun – ne zato što ne veruju u emancipaciju žena, nego zato što žele da budu kavaljeri.

Izvor: index.hr

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.