Categories Ljubav

Top 10 predloga mesta za ljubljenje u Beogradu!

Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina "Lepota i Zdravlje"
Piše: Tamara Bogunović, novinar magazina “Lepota i Zdravlje”

Nakadašnje jutarnje prelistavanje dnevne štampe, i onaj strava osećaj kada malo lizneš prst kako bi okrenuo list novine koja je sveže izašle iz štamparije i još uvek miriše, danas je zamenilo jutarnje “prelistavanje” društvenih mreža – fejsbuka i instagrama. Tako sam jutros u iščekivanju aktuelnosti izmešu dva gutljaja duplog espresa naišla na fantastičan status svoje koleginice Nevene Jovanović.

Ja sam od onih osoba koja je večito slaba na kvalitetnu i poučnu priču, uvek željna da je svima prepičam ne bi li našla put do svakog čoveka, slaba na dobar tekst i super ideje takođe iz želje da što više njih vide i saznaju, zato sam odlučila da vam prenesem tekst u celosti:

Foto: Pixabay

“Evo ga proleće samo što nije. Sezona zaljubljenih koja nam dolazi. I svakog proleća, hteli vi to ili ne, jednostavno morate bar jednom da se zaljubite, a ja se svakog proleća zaljubim iznova, jer takav mi je horoskop, šta ćeš. A otelotvorenje te zaljubljenosti stupa na snagu na specijalnim mestima. Tako da, ovo je mojih TOP 10 kutaka za ljubljenje u ovom našem dobrom i poštenom Beogradu:

Kališ
Okej klasika, ali jednostavno mora to dramatično, istorijsko mesto da bude na listi, jer nema ništa uzbudljivije od vekova ratova koje nas uče o prolaznosti samog života. Hint: idealan šlagvort za “Ma opušteno, niko neće da vidi, a uostalom – jedan je život” (namyg)

Opera
Jer nećete naleteti na nekog koga poznajete, a i morate na neki način da prekratite onolko vreme

Vidikovac na Bežanijskoj Kosi
Pod uslovom da niste otadle (jer smo se mi izljubili tu za pet života i ispunili smo sve kvote). I to da sednete na onaj ćošak da levim okom gledate Gardoš, a desnim Banovo Brdo

kiss kissing johnny depp cry baby

Podzemni prolaz kod Zelenjaka
Al ne važi se ako bar petoro ne cokne kad bude moralo da vas zaobilazi

Bilo koje stajalište bilo koje linije GSP-a
Prvo prekraćujete vreme, drugo u basu vam sigurno neće biti do toga, treće mnogo ste bre slatki tako zaljubljeni
Pročitajte i … Bez obzira na pol, svi smo mi Don Žuan

Kliknite na sledeću stranu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA