Moj muž nikada neće saznati da je otac naše kćerke ustvari njegov kum. Priča Zagrepčanke uzdrmala Balkan

by | 20 novembra, 2016

Mlada žena iz Zagreba priznala je da živi u velikoj laži i da joj to postaje sve veći teret. Ali, nema hrabrosti da suprugu prizna da dete nije njegovo. Otac mu je njihov venčani kum.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Njenu ispovest prenosimo vam u celosti:

„Znam da ova ispovest nije opravdanje za ono što sam napravila, i ne može biti, ali tako se dogodilo.

U početku je naša veza bila zaista lepa i ugodna. Moj suprug i ja smo znali da provodimo sate i sate pričajući o svemu. Jedva sam čekala da dođem kući samo da ga vidim. Nakon dve godine smo se venčali i tada se sve počelo menjati.

On je postao nekako čangrizav, sve više je kritizirao ono što radim, svaki moj potez, sve manje ga je bilo briga što me muči, kako se osećam… Život s njim otišao je u sasvim drugom smeru od onoga što je bilo u prvih dve godine naše veze.

S vremenom je naš venčani kum postao jedina osoba s kojom sam mogla normalno razgovarati. Majka mi je davno preminula, otac je previše površan da bi išta razumio, a sestra je bila zauzeta svojim životom i svojim problemima. Prijateljicama nisam želela ništa da govorim jer nisam bila raspoložena za njihove savete tipa: „Ostavi ga, šta će ti to u životu“.

Pročitajte još… Iskrena ispovest Beograđanke: Ne volim svog dečka, ali moram da budem sa njim!


Šta se dalje dešavalo sa kumom, pročitajte na sledećoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

I tako sam sve više vremena provodila s našim kumom. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. Pričali smo o svemu i svačemu, smejali se. Kako je vreme prolazilo, počeli smo da se nalazimo sve češće. Pronalazili smo izgovore da se vidimo.

Jednog popodneva otišli smo da prošetamo starim delom grada i u jednom trenutku smo se poljubili. U isto vreme nam je bilo i ugodno i neugodno. Silno smo to želeli, ali opet smo bili svesni da nije u redu to što radimo. Taj dan smo se pomalo zbunjeno razišli i nismo se videli nekoliko meseci.

Bližio se Božić i ja sam sva bila u prazničnom raspoloženju. Hodala sam gradom u potrazi za poklonima i naišla na njega. Otišli smo na kafu, dugo smo razgovarali otvoreno o tome da se jedno drugome jako sviđamo. Bili smo zajedno celo popodne, šetali naokolo i na kraju završili kod njega na čaju, da se ugrejemo jer je bilo vrlo hladno.

Bila je to velika greška. Bili smo sami u toploj sobi i sve je izmaklo kontroli. Postali smo ljubavnici.

Naša veza trajala je do trenutka kada sam saznala da sam trudna, otprilike pet meseci. Bio je to veliki šok za mene jer sam znala da moj suprug nije otac tog deteta. Dugo nikome ništa nisam rekla. Razmišljala sam što da napravim i, iako sam znala da je najbolje sve iskreno priznati, nisam imala snage to napraviti.

Pogledajte još… Romantika iz njihovog ugla: Ovo su ljubavne ispovesti pravih muškaraca!

Šta se dalje dogodilo u njenom braku, pročitajte na sledećoj strani…

Foto: Guliver/Getty images

Foto: Guliver/Getty images

Kad sam suprugu rekla da sam trudna, bio je toliko srećan da nisam imala srca mu to unišiti. Znala sam da bi ga to jako pogodilo. Odlučila sam da ćutim. S kumom se više nisam viđala. Rekla sam mu da sam trudna, da dete nije njegovo i kako je najbolje da prestanemo da se viđamo.

Moja ćerka sada ima tri godine i sve više liči na svojg oca. Suprug je postao onakvim kakav je bio na početku naše veze, ugodan i optimističan. Znam da bi trebala da budem iskrena i sve priznam, ali nikako ne mogu da sakupim dovoljno hrabrosti. Strah me je šta će se tada dogoditi. Bojim se da će nam se svima životi raspasti. Grozno je živeti tako.“

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.