Categories LJUBAV I SEKS

Ovo su jasni pokazatelji da ste stvoreni jedno za drugo

Ponekad je teško znati šta druga osoba misli, ali postoje signali koji će vam dati do znanja da vaš partner s vama planira ozbiljnu i dugu vezu.

Imate iste ciljeve

Oboje želite život u istom gradu, želite posetiti iste države i imate istu ideju o zasnivanju ili ne zasnivanju porodice. Naravno da ne morate želeti sve iste sitnice, međutim bitno je da idete kroz život u istom smeru.

Razumete jedno drugo

Poštujete međusobnu privatnost i prepoznajete potrebe partnera. Jasno vam je kako treba da reagujete u određenim situacijama i razumete kada treba delovati, a kada pustiti partnera da sam reši svoj problem.

Prošli ste kroz razne situacije

Ako ste pomogli jedno drugom u teškim situacijama, to vas je zasigurno dodatno zbližilo i stabilizovalo vašu vezu, jer ste uspeli prebroditi nedaće koje su vam se našle na putu.

Iako vam se veza ne vrti oko seksa, on je odličan

Fizička privlačnost je bitna, no ne i najvažnija. Pre svega, bitno je znati da vam vaš partner prvenstveno mentalno odgovara. Međutim, seks igra veliku ulogu u ljubavnoj vezi pa nije nikako loše ako vas vaš partner i nakon duge veze uspe ostaviti bez daha.

Pročitajte i…2 pitanja, koja će vam pomoći da izgradite bliskost u vezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA