Categories LJUBAV I SEKS

OVO su najčešći problemi u vezama milenijalnih parova

Ljubav, toplina i razumevanje osnovne su komponente zdrave emotivne veze. Dosta vremena prođe u potrazi  za pravom osobom, a kada je jednom konačno nađemo, želimo da ljubav traje zauvek.

Međutim, moderne veze nekako se ne uklapaju u ovu idiličnu viziju ljubavi. Mladi parovi zapravo prećutkuju svoje emocije, troše vreme na stvari, koje ih suštinski neće zbližiti i svojevoljno osuđuju vezu na krah.

Postoje određeni problemi modernih veza, koji definitivno utiču na kvalitet odnosa između dvoje ljudi:

1. Sve manje poverenja u vezi

Poverenje  je najbitnija stvar u svakoj vezi. Da biste vezu pretvorili u nešto ozbiljnije, prvo dobro upoznajte svog partnera i odlučite da li mu možete verovati.

2. Nedostatak komunikacije

Ako nemate iskren i otvoren odnos, vaša veza neće napredovati. Potrudite se da nađete vreme za razgovor sa partnerom. Na taj način potpuno ćete ga upoznati i razumeti. Ni jedna veza ne može da izdrži suzdržane razgovore i međusobno nerazumevanje. Poradite na tome.

3. Previše online vremena

Umeso da se zabavljate i gledate jedno drugo u oči, vi sedite jedno pored drugog i gledate u telefone. Prisutnost tehnologije smanjila je romantiku na minimum. Hemija i strast rađaju se iz pogleda. Pokušajte da se zagledate u svog partnera i pogodite o čemu razmišlja, posvetite mu se potpuno i ponovo se zaljubite u njega!

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA