Categories LJUBAV I SEKS

Prevaziđite strah od nove veze uz ova 4 saveta

Svaku vezu započinjete sa nadom da nećete proći kroz iskustva koja nosite iz predhodne veze. Međutim, ponekad nesvesno sami pravite slične greške i uništavate svoj odnos sa partnerom. Jedan od glavnih uzroka ovog problema je to što niste sa sobom iskreni o svojim potrebama, a onda niste potpuno otvoreni ni sa partnerom.

Ipak, možete se osloboditi straha od neuspeha i otvoriti se pred osobom sa kojom započinjete vezu, samo morate odlučiti da to zaista želite. Kada sebi dozvolite da postanete samosvesni, mnogo ćete lakše da se opustite pred svojim partnerom.

Postoji nekoliko navika koje treba da usvojite, kako biste se oslobodili strahova i negativnih misli. Dopustite da vas partner upozna i poželi vas kraj sebe na duže, nemojte svojim negativnim mislima, od samog početka sabotirati vašu vezu.

1. Ne skrivajte svoje potrebe

Nemojte se plašiti da iskažete svoje potrebe i očekivanja. Ukoliko partner ne pokazuje inicijativu da ispuni vaše želje, onda on definitivno nije osoba za vas, ali prvo mu morate dati priliku. Ne dozvolite sebi ni drugu krajnost. Uz to što ćutite o svojim potrebama, trudite se da partneru ispunite sve želje. To nikako nije dobro. Veza je uzajamni odnos i oba partnera moraju da se u njoj sažive. Nemojte uskraćivati sebi priliku da budete centar nečije pažnje.

Pročitajte i…Sitnice koje će učiniti da vaša veza preraste u ljubav za ceo život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA