Categories LJUBAV I SEKS

Reči koje znače – Volim te!

Kažu da je danas “volim te!” postala izlizana fraza, jer se izgovara olako i ma kome. Zato se mi zalažemo za čuvenu parolu “dela, ne reči!”, ali ukoliko želite da ljubav iskažete rečima, postoje zaista snažne reči, koje ne banalizuju ljubav i znače mnogo više od jednog volim te.

Sledeće rečenice učiniće da se vaša osoba oseća voljeno, sigurno i srećno, čak i ako joj svakodnevno ne kažete da je volite.

1. Ti si mi prioritet

Iako živimo u vremenu u kome je teško balansirati između obaveza na poslu, prijatelja, porodice i voljene osobe, važno je da svojoj voljenoj osobi jasno stavite do znanja, kako delom, tako i rečima, da vam je ona zaista prioritet, neka to pre svega oseti, ali s vremena na vreme i čuje. Dajte joj malo prednosti nad vašim drugim obavezama, jer se ljubav dokazuje pažnjom i nežnošću.

2. Volim te zbog toga što jesi

U trenutku kada primetite da vaš partner prolazi kroz fazu nesigurnosti, jasno mu stavite do znanja, da ga volite baš takvog kakav jeste, baš kao što i on voli vas i ne traži vam da se menjate.

3. Verujem ti

Poverenje je osnov svake zdrave veze, zato pokažite osobi koju volite da joj verujete i to će joj značiti mnogo više od jednog volim te! Kada nekoga zaista volite nema mesta sumnji.

4. Opraštam ti

Ne postoji veći dokaz ljubavi, od savladavanja sopstvenog ega i oproštaja, koji voljenoj osobi beskrajno znači.

5. Brinem za tebe

Ako vam je stalo do nekoga bićete brižni i puni interesovanja. Pitaćete se kako je proveo dan, šta ga je danas nasmejalo i da li je zabrinut. Kada vaša voljena osoba oseti vašu brigu, prisutnost i interesovanje, ne morate da izgovorite “volim te” da bi ona to zaista shvatila i osetila.

Pročitajte i…To do lista za srećnu vezu

Foto: @junebugweddings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA