Categories Seks

Budi feministkinja u krevetu – 2 deo

Juče smo počeli da pričamo o putevima koji par vode ka još lepšim trenucima u spavaćoj sobi. Imajući u vidu zanimljivost teme, podelili smo je u dva dela. Videvši to, jedan kolega je rekao „od ovog teksta napraviste dva poluvremena“. Ako ćemo već da koristimo sportski žargon, verujemo da su se „igrači odmorili na poluvremenu i – željni igre – istrčali na teren“ 🙂

Foto: Pixabay

5. NE ZAUSTAVLJAJTE SE. Umesto da se zadovoljite prvim orgazmom, zašto ne biste nastavili da radite na tome da doživite više njih u jednom seksualnom činu? Mnoge žene misle da igra prestaje nakon što dožive orgazam, jer dodiri koji su doveli do njega više nisu toliko prijatni. Ipak, zrele godine donose i neke nove spoznaje i mudrosti, pa tako mnoge shvataju da treba da tretiraju svoje telo kao novi „instrument“ na kojem treba isprobati i nove tehnike. Nakon godina iskustva, žene otkrivaju da im prijaju različiti dodiri nakon prvog orgazma, koji vode čak u višestruke vrhunce. Slobodno eksperimentišite novim tehnikama stimulacije, koje će vas ponovo dovesti do orgazma – vaš partner će biti presrećan zbog „produžetaka“.

6. REKONSTRUIŠITE “PRVI PUT”. Možda deluje očigledno, ali pokušajte da obnovite seksualno ophođenje iz prvih nekoliko nedelja zabavljanja. Ili, potrudite se da ponovite seksualno iskustvo pre nego što ste započeli sadašnju vezu. Da li je to bilo s muškarcem s kojim ste ljubav vodili u automobilu, jer nijedno od vas nije moglo da sačeka dolazak kući? Rekonstruišite neku vrelu scenu iz prošlosti. Recite sadašnjem partneru da želite s njim da realizujete neku svoju fantaziju, a onda se dogovorite o detaljima realizacije.
Takođe, možete taj scenario zadržati i samo u svojoj glavi dok vodite ljubav s partnerom (ne, to nije prevara!). Evocirajte uzbuđenje iz prošlosti i njegove efekte prenesite na partnera. Videćete da ćete zaista doživeti isto, a možda i snažnije, iskustvo.

Foto: StockSnap

7. RITUAL OBOŽAVANJA Suština ovog rituala jeste da preuzmete potpunu kontrolu u vođenju ljubavi. Ako želite da isprobate neki novi osećaj, učinite to. Ukoliko želite da kreirate neki novi scenirao ili novu „scenografiju“ za vođenje ljubavi, uvedite partnera u tu priču. Želite li da partner ljubi svaki deo vašeg tela, tražite to od njega. Zapamtite da je ovo samo vaše vreme. Pre nego što započnete ovu igru, razgovarajte s partnerom i recite mu šta očekujete od njega. Naravno, izaberite dan kada ćete mu vratiti „uslugu“.

8. DOŽIVITE ORGAZAM NA KREATIVAN NAČIN Ovde je reč o primeni tehnika postizanja seksualnog uzbuđenja s početka veze, koje ne uključuju penetrativni seks. Napravite spisak stvari za koje verujete da mogu da vas uzbude. Ako vam je nelagodno da to pišete, dovoljno je da u glavi sastavite listu željenih radnji koje ćete razmeniti s partnerom. Tokom odnosa fokusirajte se na stimulativne tehnike koje ćete razmenjivati, a koje će vas vratiti u stanje u kojem ste uživali dok ste prvi put vodili ljubav. Poenta je u tome da pokušate da doživite orgazam na drugačiji način, umesto da se oslanjate na navike.

Pročitajte i… Budite feministkinje u krevetu 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA