Cake-sex: Uzbuđenje bez granica!

by | 22 juna, 2009

Od žena za žene: Testiraj proverene trikove za ultimativni erotski doživljaj – sa partnerom ili bez njega! Faktor zadovoljstva: 100%…

 

Početak nove seksualne ere

Znaš sve o svom telu, dragog umeš da uzbudiš do ludila… Bez problema dovodiš sebe i njega do ekstaze… To se podrazumeva, kao i hodanje na štiklama od 12 centimetara, uspešno obavljanje poslovnih zadataka, savršeno pripremanje hrane. I, naravno, fantastičan izgled koji bi oborio žiri na svakom izboru za kraljicu lepote. Jer – ti si uspešna, moderna mlada žena!


lepota i zdravlje cake sx sve za zene


Ali, ako ćemo pravo, stvarnost je totalno drugačija. Stopala, sveže sređena kod pedikira, bole te već posle nekoliko koraka na štiklama, šef i kolege ti kidaju živce, a umesto zdrave hrane, krišom jedeš fastfud. A seks? Budi iskrena: koliko puta si pomislila da bi svoj seksualni život trebalo da menjaš iz korena? Bez brige, nisi jedina koja želi bolji i intenzivniji seks. Rezultati jedne velike nedavno završene studije pokazuju da 71 posto žena, uprkos emancipaciji, nemaju dovoljno hrabrosti da preuzmu inicijativu u krevetu, te i dalje prepuštaju muškarcu da on vodi igru.

Dve drugarice iz Njujorka, Melinda Galager (36) i Emili Kramer (30) nisu mogle tek tako da se pomire sa ovom tužnom činjenicom. Pozvale su žene da na internetu otkriju svoje „prljave fantazije“ i doživljaje, a njihove priče obradile su u svojoj knjizi „Seks – ovako to rade žene“, manifest nove ženske svesti – Cake-sex. Engleska reć „cake“ znaći kolač, ali u američkom slengu koristi se kao izraz za vaginu. Po Melindinom i Emilinom mišljenju, ženski polni organ treba da bude u centru pažnje svih ljubavnih zbivanja.

Cake-sex: O čemu se tu radi?
Sasvim jednostavno, radi se o tebi, tačnije o tvom orgazmu – jer definitivno imaš pravo da doživiš potpuno zadovoljstvo. Svaka žena je posebna i zbog tog nema jasnih pravila kakav seks treba da upražnjava. Ovde je reć o tome kako da razviješ stav o seksu i svojim željama, a zatim da postaviš pravila da bi mogla da se potpuno predaš uživanju.

Vruć solo program
„Rock your body!“, tako Galager i Kramer nazivaju prvo i osnovno pravilo cake-sexa. Dobro upoznaj svoje telo i saznaj šta mu prija. Nemoj da se opterećuješ činjenicom da tvoje telo ne odgovara idealu lepote koji propagaraju reklame.

*Ispruži se u kadi i pusti da te voda miluje. Zatvori oči i rukama istražuj telo, prstima polako prelazi preko mišića i intimnog predela.
*Vrhovima prstiju dodiruj grudi, a zatim pređi na stomak, pa preko pupka do intimnih delova.

Posle uživanja u kadi nežno se osuši mekanim peškirom, zatim nanesi kremu za telo i posmatraj svoj odraz u ogledalu. Lepa si, zar ne? Lepa, seksi i divna!


Uzbudljive maštarije
Pravilo broj dva cake-sexa: pusti mašti na volju! Sve je dozvoljeno! Možeš da zamišljaš sebe u krevetu sa ružnim i debelim muškarcem, sa kojim u stvarnom životu nemaš nikakve veze ili da vodiš ljubav sa dvojicom muškarca istovremeno… Tvoje misli su samo tvoje i niko ne mora da zna za njih.

* Nemoj da se stidiš svojih fantazija, koliko god čudne bile. U tom trenutku, prepuštaš se svojim potrebama a tobom upravljaju želja i strast.

Razmisli koje fantazije želiš da podeliš sa svojim partnerom. Pri tom, uzmi u obzir i moguće posledice. Kako će on reagovati? Da li zaista sa njim želiš da radiš ono što te potajno uzbuđuje? Da li ćeš time opteretiti ili poboljšati vaš seksualni život? Dobro proceni rizike pre nego što mu bilo šta otkriješ!

Strastveni duet
Iako je cake-sex potpuno usmeren ka tebi, pravi užitak doživećeš tek sa partnerom. Zato, primeni svoja nova erotska saznanja i otkrića. Unesi maštu u svoj seksualni život i uvek imaj na umu treće pravilo: možeš sve, a ne moraš ništa! Razvijte metode „bezobraznog razgovora“: dogovori se sa dragim oko zajedničkog seksualnog vokabulara. Izmislite neke neutralane termine za reči kao što su vagina, penis i omiljena poza. Tako ćete moći da razgovarate o seksu i pred drugima, a da niko ne zna o čemu se radi. Na primer: „Pre spavanja obavezno moram da popijem svoj milkšejk!“ Niko neće znati da u stvari govorite o oralnom seksu. Simpatično i uzbuđujuće, zar ne?

* Verovatno si se opustila pred svojim dragim toliko da možeš pred njim da se samozadovoljavaš. Zamoli ga da i on to radi pred tobom. Ili – provedite jednu noć zadovoljavajući se iskljućivo rukama, usnama i jezikom. Biće to sjajan doživljaj, bez one obićne „ući-izaći“ igre.

* Izaberiti zajednićki fetiš. To ne mora da bude koža, lisice ili bilo šta slično tome. Možda vas pali da on nosi tvoje tange, a ti njegove bokserice. A možeš da obućeš i njegovo odelo (ispod, naravno nećeš nositi ništa).

* Sasvim je normalno da postoje i dani kada ne osećaš želju za seksom. Ne treba da osećaš krivicu zbog toga što bi se samo mazila ili što, naprosto, želiš svoj mir. U tom slučaju, animiraj svog dragog za solo seks, ponudi mu neku igračkicu i posmatraj ga. To bi trebalo da funkcioniše i obrnuto. Tako ćete učvrstiti svoju ljubav, poštovanje i vernost.

 

 

STATISTIKA
Samo jedan procenat žena nije sposoban da doživi orgazam. Znaći, skoro sve to mogu i zato iskoristi trikove cake-sexa.
PROMENA PERSPEKTIVE
U erotskim filmovima ne svodi se sve na divlji seks. „Eyes of Desire“ i „Dream of Jenna“ prikazuju sve stadijume ženskog orgazma uz izraz lica i zvukove koji ih prate. Pogledaj, veoma je uzbudljivo!
DOBRA HEMIJA
Neke pilule za kontracepciju mogu negativno da utiču na raspoloženje. Zamoli svog ginekologa da ti prepiše neke za koje smatra da neće dovesti do toga.
SAZNAJ VIŠE
Na www.cakenyc.com naći ćeš mnogo blogova na kojima žene opisuju razna iskustva u cake-sexu, a autorke knjige daju svoje komentare.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.