Categories Seks

Dosadila vam je misionarska poza? Isprobajte ove proverene cake!

Odmahujete rukom na sam pomen misionarske poze? Nije nam jasno zašto! Postoje načini koji mogu da vam pomognu da ovu pozu začinite novim stvarčicama. Saveti koji će uneti ludilo u vašu spavaću sobu. Upravo to savetuje seksolog Džastin Šaj, ubeđen da ćete uz njihovu pomoć vratiti živost najstarijoj pozi od svih – onoj misionarskoj.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Misionarska poza je poznata sama po sebi da dovodi do pravog osećaja bliskosti i emocionalnog povezivanja. Budite spontani i kod nje, eksperimentišite, uradite sve što vam padne na pamet. Time ćete pojačati vašu ljubav i još više zavoleti jedno drugo.

Pročitajte i… Iste poze, različiti stavovi: Šta muškarci i žene misle o određenim pozama u krevetu!

1. Seksi igračke
Seksi igračke više nisu nikakva novost. Međutim, da li ste znali da postoje igračke koje su namenjene baš misionarskoj pozi? Ako volite da isprobavate nešto novo, svakako ih isprobajte. Seks šopovi nalaze se u gotovo svakom gradu, a internet vrvi takvim ponudama.

2. Dodirujte se telima
Misionarska poza znači intimnost i kontakt celim telom. To stvara neverovatno dobar osećaj i senzualnost. Ispružite ruke iznad svoje glave tako da on može ispružiti i svoje uzduž vaših, a time ćete dobiti pravu bliskost jedno s drugim. Takođe, približite tela što bliže jedno drugome. Vaše ruke neka budu svugde po njemu, a posebno na leđima i zadnjici gde možete upotrebiti jači stisak rukama, a čak i noktima.

3. Upotrebite svoje noge
Ponekad u ovoj pozi žene zaboravljaju na noge. Ali, zapravo njima možete napraviti čudo u krevetu. Iskoristite ih kod misionarske poze – stavite ih na njegov vrat i ramena te tako promenite ugao penetracije. Takođe, ako želite da uđe što dublje u vas, pokušajte skliznuti nogama niz njegovih ramena i ruku. Pokušajte i stavite noge u položaj da vam koleno dodiruje grudi – to garantuje jači pritisak i bolji osećaj.

4. Podignite guzu i bokove
Jastuk ispod vaše zadnjice za bolji užitak i nije neka novost, zar ne? Međutim, moramo to da promenimo. Time ćete podstaći bolji i jači doživljaj seksualnog kontakta. Takođe, približite svoje noge što više možete svojim ramenima – to njemu daje kontrolu nad pokretima, a vama bolji užitak.

5. Nešto drugačije
Ova poza ženama daje više kontrole i ritma, slična je misionarskoj, a on će imati odličan pogled na vaše telo što će ga dodatno uzbuditi. Neka vaš muškarac klekne ispred vas, a vi sednite na njega te omotajte svoje noge oko njegovog struka. Polako se nagnite nazad na krevet, dok vas on pridržava ispod leđa jednom rukom, a drugom vam nadražuje klitoris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA