Doživite orgazam tokom oralnog zadovoljstva i začinite stvari na bezobrazan način

by | 7 januara, 2017

Oralni seks je možda za neke još uvek tabu tema ili nepotpuno poznata stvar. Stvar je u tome da mnogi muškarci vole da na ovaj način zadovolje ženu, međutim retko koja može da doživi na ovaj način orgazam.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Predstavljamo vam savete koji će vam pomoći da malo začinite stvari, ali i da potpuno uživate.

1. Dozvolite mu da pogodi sve tačke

Stanite u pozu u kojoj ćete biti na kolenima i rukama (kao dogi poza), s tim što vaš partner treba da bude ispod vas. Tu može ispitivati sve vaše tačke i dovoljno vas uzbuditi.

Takođe ne treba da zaboravite na poljupce, stimulaciju grudi i bradavica kao i maženje prepona jer su to sve stvari koje muškarac treba da uključi ako želi da vas u potpunosti zadovolji. Isto tako ne treba prebrzo da prelazite na oralni seks – zagrejte se pre njega.

2. Sedite na nešto visoko

Sedite na ivicu nameštaja koja je visoko, kao na primer na pult u kuhinji ili komodu u spavaćoj sobi. Ovako ćete mu olakšati pristup u kome će moći da iskoristi svo svoje znanje. Pored toga, imaćete lep pogled na svog partnera koji će vas dodatno uzbuditi.

Pročitajte i…Za potpuni užitak i zadovoljstvo, svaka žena posle seksa želi baš ovo

Nastavak na sledećoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

3. Slovo-po-slovo

Neka vaš partner legne na krevet, dok vi treba da „sednete“ na njega kako bi vam pružioo oralno zadovoljstvo. U ovoj pozi se možete u potpuno koncetrisati na zadovoljstvo, ali i na jednu igru. Naime, tražite mu da izgovara neke reči slovo po slovo, ali i da neka posebna sloba naglasi i polako izgovara. Biće vam sigurno zabavno.

4. Udvostručite vreme

Savijte noge u kolenima, kako biste vašem partneru obezbedili mali odmor. Odnosno, tako će moći da nasloni glavu na unutrašnju stranu butine i odmori se, bez prestajanja zadovoljavanja.

5. Odgledajte film za odrasle

Filmovi za odrasle deluju na ženu isto kao i na muškarce. Napravite uzbudljivo veče tako što ćete se smestiti u položaj sa kojeg ćete moći da gledate televizor. Pustite bilo koji film za odrasle, a vašem muškarcu kažite da vas zadovolji. Imaćete duplo zadovoljstvo, koje je uz to i zanimljivo.

Pročitajte i…Žene koje zaista uživaju u seksu znaju čarobnu formulu za strastvene noći


 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.