Categories Seks

Kako da prepoznate nekog ko je imao seks pre 48 sati!

O raznoraznim blagodetima seksualnog odnosa smo toliko puta do sad čitali. Znamo skoro sve. Međutim, uprkos tolikim člancima na tu temu uspelo je nešto da nam promakne. Da li vam je poznato kada za neku devojku ljudi kažu, a i vi sami pomislite, kako baš sija. Isijava nekom lepom energijom. Tim naučnika otkrili su razlog tome – u pitanju je postseksualni sjaj. 

Foto: Thinkstock

U nedavno objavljenoj studiji u „Psychological Science“ otkrili su da pored trenutnog užitka nakon 48 sati od odnosa javlja se pozitivan efekat koji će uticati na sjaj u vašim očima i ozarenom licu.

U pomenutoj studiji navodi se da orgazam nije najbolji deo seksa, već je to baš postseksualni sjaj koji se javlja 48 sati nakon odnosa. Ovaj sjaj niste mogli da ne primetite na licima drugih, a sigurno je da su ga i drugi primetili na vama. To je onaj prirodni sjaj kojim sijamo nakon seksualnog odnosa. Studija je sprovedena ne nekoliko parova koji su bili u vezi šest meseci.

Pozitivne posledice nakon odnosa utiču na celokupno zdravlje organizma, balans hormona, podstiče zadovoljstvo i ima uticaj na sreću, lepo raspoloženje. Lako ćete prepoznati nekoga ko je skoro imao seks. Najčešće po vrcavom ponašanju, veselom raspoloženju, čestom smeškanju i naravno, sjajem u očima. Da dobar seks kreira i dobru vezu smo takođe znali. Jasno vam je šta vam je raditi. 🙂

Pročitajte i… Ovo su rečenice koje će vam reći svi koji su srećni u ljubavi. Usvojite ih 


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA