Categories Seks

Nešto tako retko! 10 pokazatelja da ste potpuno seksualno sinhronizovani sa partnerom

Važno je znati kako, uprkos svoj važnosti seksualne hemije, ona neće stvoriti ni prekinuti ljubavnu vezu. Zato se nemojte preznojavati ako mislite da seks u vašoj vezi zahteva daleko više truda – to je obično jednostavno tako. Ipak, imati jednak libido, iako prava retkost, definitivno je šlag na torti.

Foto: Guliver/Thinstock
Foto: Guliver/Thinstock

1. Možete da komunicirate verbalno, ali i neverbalno

Osećate se poput dve duše u jednom telu. Možda znate tačno kakav prljavi razgovor voli ili možete da se pogledate, i bez komunikacije znate tačno što jedan od drugog u tom trenutku želite. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

2. Imate čvrsto poverenje jedno u drugo

Dobar seks i poverenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očigledni delovi – znate da vaš partner ne boluje od polno prenosivih bolesti i da koristi zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti deo – onaj u kom se s njim osećate slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način naštetiti.

3. Ne bojite se da eksperimentišete

Upravo zbog tog poverenja imate savršenog partnera s kojim možete da isprobate nove stvari. Ne bojite se da pokušate, jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

Pročitajte i… Žene najviše zanima o čemu muškarci mašataju u krevetu. Odgovori su tu!

Kliknite na sledeću stranicu… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA