O, da! Muškarci ovo vole više od seksa, ali vam to nikada neće priznati

by | 14 decembra, 2016
„Muškarci definitivno ne žele samo seks“, reči su terapeuta Stiva Horsmona.
Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Možete li da mu poverujete?

Naime, terapeut Stiv Horsmon se već godinama uspešno drži radionice za muškarce koji žele da zauvek reše probleme u svojim vezama.

– Žene bi se iznenadile kada bi mogle da slušaju moje razgovore s muškarcima. Naše rasprave su kontradiktorne ženskim shvatanjima muškaraca. Oni definitivno ne žele samo seks – tvrdi terapeut i za sve dame otkriva šta je to što im je draže od seksulanog čina.

Žene, iznenadićete se!

Pročitajte i… Igrajte pošteno i rasplamsajte strasti: Ovo su najčešće želje muškaraca u seksu

Ne znamo da li biste im poveravale na prvu loptu, ali u pitanju je nežan dodir u kombinaciji s verbalnim ili neverbalnim odobravanjem.

Stiv kaže da im je značajniji potez koji učine kada ih dodirnu od samog seksualnog odnosa.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Milovanje partnera prstima po telu i jasno izražavnje poverenja u njega, moćnije je od seksa – naglašava terapeut i ističe da se muškarac tada oseća snažno i zaštitnički jer oseća da žena traži podršku koju samo on može da joj pruži.

Osim dodira i neverbalne komunikacije, oni vole i kada im žene govore o svojim osećanjima i kada razgovaraju o stvarima koje muškarce ističu kao alfa mužijake.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.