Priručnik za zavođenje

by | 18 januara, 2011

Istina, pronaći muškarca spremnog za seks krajnje je lako – dovoljno je da kažete: “Raspoložena sam!”. Ali, to je tako dosadno. Uz ovaj posticajni priručnik, vaš partner će goreti od želje da mu pokažete sve što znate.

Galebovi na krilima
Faktor zavođenja: Ovo je savršena tehnika u situaciji kada vas obuzme takva strast da ne možete da stignete do kreveta! U pitanju je seksualna poza lirskog naziva „Galebovi na krilima“, preuzeta direktno iz klasičnog kineskog priručnika za seks.
Scenografija: Da li ste ikada maštali o seksu na trpezarijskom ili kancelarijskom stolu, ili na nekoj drugoj horizontalnoj površini? „Galebovi na krilima“ je idealna poza za situacije kada vas potpuno obuzme želja. Nema potrebe za detaljnim pripremama – osim da budete u suknji koja lako može da se povuče naviše.
Tehnika: Ne znate kako da zauzmete odgovarajuću pozu? Prvi korak je da ga uzbudite izazovnim ponašanjem. Potom, održavajući kontakt očima, lezite na krevet. Držite kukove na ivici kreveta, a stopala na podu, ili na stolici ako ste se oslonili na sto, dok on kleči ili stoji ispred vas. Fokusirajte se na osećaj koji vam pruža penetracija. Pokažite mu koliko uživate: podignite ruke iznad glave i izvijte leđa. Budući da vaša tela nisu spojena (kao u misionarskoj pozi) lepota ove poze jeste u tome što su vaše grudi i klitoris lako dostupni. Pokažite mu šta vam prija: sami se dodirujte, ili uzmite njegovu ruku u svoju i vodite je tako da vas dovede do vrhunca.

Kupka za dvoje
Faktor zavođenja: U modernom, ubrzanom svetu, duga kupka je pravi senzualan luksuz, naročito ako ga podelite sa partnerom.
Scenografija: Postarajte se da vaše kupatilo blista – ništa ne ubija erotsko raspoloženje kao mrlje od hlora ili otopljeni sapun. Zatim, upalite mirišljave sveće. Ako želite potpuni doživljaj, pospite vodu ružinim laticama.
Tehnika: Kada oboje uđete u kadu, okrenite se jedno prema drugom, ili sedite u njegovo krilo (sedite između njegovih nogu i oslonite se leđima na njegove grudi). Nežno ga trljajte sunđerom po grudima, stomaku, a onda se spustite niže. Posebnu pažnju poklonite njegovim genitalijama. Okrenite se licem prema njemu, primaknite mu se i obuhvatite ga nogama. Zavisi od vas da li ćete zaista voditi ljubav u kupki, ili ćete je iskoristiti samo kao predigru. Ali, možete se sjajno zabaviti ako ga izludite, a potom otrčite, umotani u peškir, u spavaću sobu…

Put u Indiju
Faktor zavođenja: Bolivud je termin koji označava veoma popularnu indijsku filmsku industriju. Ovaj metod zavođenja kombinuje duh Kama Sutre i romantične zabave bolivudskih filmova.
Scenografija:
Za inspiraciju, možete da pogledate neki bolivudski film ili slušate indijsku muziku koja će vas navesti da plešete. Takođe, važno je i da se kostimirate. Umotajte se u širi šal u stilu sarija, a ispod njega obucite majicu bez bretela i široku suknju, i stavite nakit u indijskom stilu.
Tehnika: Predložite partneru zajedničko tuširanje. Nakon toga, masirajte jedno drugo aromatičnim uljem. Povedite ga u spavaću sobu i recite mu da vas posmatra. Dok plešete, nemojte da brinete o pokretima. Jednostavno uživajte – što ste opušteniji, on će vas više želeti. Uvijajte se oko njega i izazivajte ga dodirima. Približavajte mu se sve više dok on više ne bude mogao da izdrži i povuče vas ka sebi. Dok ga skidate, imajte na umu kolike su moći ženske kose (prema Kama Sutri). Nežno ga gurnite na krevet, a onda povlačite pramenove vaše kose po njegovom telu. Potom to isto činite usnama – duž svakog centimetra njegovog tela. Kada oboje dostignete vrhunac uzbuđenja, počnite da eksperimentišete tehnikama opisanim u drevnoj „bibliji“ seksa.

„Halo“ seks
Faktor zavođenja: Želite da doživite strast iz prvih dana veze? Uvežbajte veštinu seksa preko telefona.
Scenografija: Često pozivanje partnera tokom dana najbolji je uvod u ovu igru. Obavezno mu recite da mislite na njega. Nakon ovih kraćih razgovora u naznakama, izaberite trenutak za duži razgovor o „vrelim“ uspomenama, u periodu kada znate da vas niko neće ometati.
Tehnika: Započnite razgovor prisećanjem na vaše poslednje vođenje ljubavi. Budite konkretni. Opišite nešto što je on uradio, kao i kako ste se vi osećali u tom trenutku. Recite mu koliko vam nedostaje, šta imate (ili nemate) na sebi, opišite mu šta biste voleli da mu radite i recite mu da se dodirujete (i stvarno to radite!). Vaše reči i prateći uzdasi će ga neverovatno uzbuditi. Kada se budete videli, biće to veoma strastan sastanak!

Ljubavna igra na stolici
Faktor zavođenja: Muškarci vole kada se žena nalazi gore. Zapravo, to je omiljena poza za bar trećinu muškaraca. U ovoj igri zavođenja, zauzećete ovaj položaj, ali njemu leđima okrenuti. Dodatni stimulans je to što ćete voditi ljubav na stolici.
Scenografija: Izaberite stolicu koja je dovoljno stabilna i udobna! Idealno bi bilo da ima i solidan naslon. Recite partneru da sedne na nju i da se ne pomera – bar neko vreme. I, nemojte samo sesti na njega. Zagrejte ga strastvenim poljupcima, dodirujte svojim grudima njegove. Izazivajte ga. Podižite tenziju!
Tehnika: Kada se dovoljno uzbudio, okrenite mu leđa i oslonite svoje noge na njegove. Obuhvatite rukama njegov penis i „vodite“ ga preko vaše zadnjice i klitorisa. Potom, savijte noge oko njegovih butina. Od ovog trenutka, vi vodite igru. Oslonite se na stopala – menjajte brzinu i tip pokreta. Dok ubrzavate kretanje, stežite vaginalne mišiće radi intenzivnijeg užitka. Blago se nagnite napred i stavite ruke na njegove butine, što će mu pružiti još uzbudljiviji pogled.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.