Categories Seks

Rešila sam da preokrenem svoj život i imala seks svakog dana godinu dana

Pre tri godine imala sam seks svakog dana i to je trajalo godinu dana. I da odmah preduhitrim vaša pitanja – ne, to nije bilo sa 365 različitih muškaraca, već samo sa jednim – mojim suprugom. I da, čak i kada sam imala menstruaciju. I nemam pojma šta su moja deca radila dok sam ja imala seks. I na kraju, ne, nisam to radila da bih sačuvala brak, već da bih sačuvala sebe – započinje svoju ispovest spisateljica Britani Gibons.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Ubrzo nakon što sam se porodila po treći put, sećam se da sam izlazila iz kade, ugledala sebe u ogledalu i zapitala se: ”Šta će moja mama u kupatilu?” Od tog trenutka, nisam dozvoljavala sebi da budem gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom krila stomak i grudi i čekala muža da izađe iz sobe da bih se presvukla.

Kako su godine prolazile, odsustvo mog nagog tela počelo je da me zabrinjava. Da li je moj suprug Endi i dalje pamtio kako izgledam gola? Palo mi je na pamet da imamo seks svake večeri godinu dana nakon razgovora sa prijateljicom koja je isto to radila, svake noći.

Pročitajte i… Samo jedna sitnica će muškarca u seksu dovesti bukvalno do ludila!

Ostatak teksta pročitajte na narednim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA