Seksi trikovi koji staju na put rutini i prave čuda među čaršavima

by | 28 januara, 2017

Da biste izbegli rutinu u seksualnim odnosima, morate iznova i iznova da pronalazite načine kako biste ga obogatili: promenom poza, seksom na javnom mestu, i još privlačnih stvari koje „ne bismo smeli“…

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Postoje neka osnovna pravila dobrog seksa koja bi trebalo poštovati, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno.

Spontanost

Spontanost je jedan od najvažnijih preduslova dobrog seksa. Ako možda u životu volite da držite stvari pod kontrolom, kvalitetan seks jednostavno ne poznaje nikakva pravila. Budite spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Tako ćete začiniti svoju vezu i verujte, sve će postati zanimljivije.

Pročitajte i…Naizgled obično pitanje: Šta žene zaista žele od muškaraca u krevetu?

Nastavak…

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Privlačnost (emocionalna i fizička)

Za dobar seks osim fizičke, potrebna je i duboka emocionalna veza između dve osobe. Ali, i fizička privlačnost je jedan od preduslova dobrog seksualnog odnosa. Na vama je da odaberete na koji način ćete partnera oboriti s nogu.

Pročitajte i...Nešto tako retko! 10 pokazatelja da ste potpuno seksualno sinhronizovani sa partnerom

Sigurnost

Da biste u seksu uživali u potpunosti, partnerima ne sme nedostajati osećaj sigurnosti, naročito ženama. Verujte, šta god učinili, teško da ćete pogrešiti. Dakle, prepustite se osećanjima, zaboravite na određene principe i uživajte do kraja.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.