Sredstva za zavođenje

by | 12 maja, 2009

lepota i zdravlje kako zavesti muskarca sminka za seks


Svi imamo tečni puder, rumenilo i dekorativnu šminku na koju uvek možemo da se oslonimo. No, „pouzdano“ nikada ne može da bude ni izbliza privlačno kao „seksi“ (čak raskalašno). Isto tako, svaka žena voli, bar s vremena na vreme, da se na njenom licu vidi da je vodila ljubav.
Eksperti za mejkap kažu da pravi „seksepilni“ proizvodi poseduju nekoliko zajedničkih karakteristika. Pre svega, njihova upotreba ne sugeriše samo seksualnost već je imitira – zarumenjeni obrazi, zamršena kosa, izgrickane usne. Drugo, pravi proizvodi utiču da se osećate podjednako dobro kao što izgledate. A svako koga je zaveo potpuni stranac, dobro zna da je sve u stavu.

Usne
Na vrhuncu seksualnog uzbuđenja, usne se prirodno zarumene. Tu boju možete da reprodukujete nanošenjem tečnog ruža, koji kreira uverljivije i prirodnije efekte od debelog sloja klasičnog karmina.

Oči
Zamagljen pogled odražava loše ponašanje, ali na dobar način. Nanesite tamnu olovku za oči a onda prstom ili četkicom „smekšajte“ ivice kapka – naročito ispod donjih trepavica.


Kosa
Gusta, sjajna kosa je vrlo seksi ali pene, gelovi ili kreme za stajling, kao i „oblaci“ laka za kosu nisu. Velike količine ovih preparata samo će spustiti kosu umesto da je učine lakom i lepršavom. Za punoću vlasi, nanesite malo sredstva za uvećanje volumena pri korenu, a na krajeve stavite serum za veći sjaj.

 

Telo
Preplanula koža u koju je utrljano mirišljavo ulje ili losion oduvek je delovala vrlo provokativno na muškarce. Zato, utrljajte u telo hidratantno mleko koje sadrži svetlucave čestice.

 

zavodnjenje rumenilo


Obrazi
Razmišljajte o ružičastom ili bronzanom rumenilu. Rumeni obrazi ubrzavaju krvotoka preplanula koža deluje još seksepilnije kada na njoj nema oštećenja od sunca.

Nokti
Nokti bez laka (ili namazani svetlim, „nežnim“ nijansama) možda deluju čistije i urednije, ali u igri zavođenja najjači efekat izazivaju oni namazani nijansama crvene boje. Ipak, nokti treba da budu kratki i savršeno uredni.

 


Trepavice
Guste trepavice su neizostavna „stavka“ seksi repertoara. Upravo zbog toga, sve je više žena koje odlučuju da ugrade semipermanentne ekstenzije. Pojedinačni, tanki pramenčići identični su prirodnim trepavicama i, za razliku od veštačkih, daju osećaj prirodnosti. One se lepe jedna po jedna na udaljenosti od milimetra od korena. Dobar tehničar će izabrati odgovarajuću nadogradnju (ne dužu od jedne trećine prirodnih trepavica). Proces može da potraje i do šest sati ali pošto se radi na zatvorenim očima, mnoge klijentkinje za to vreme odremaju. Ekstenzije traju od četiri do šest nedelja i „trpe“ vodu (umivanje, tuširanje, kupanje u bazenu).

 

Tajne ručnog zgloba
Na unutrašnjoj strani ručnog zgloba smeštene su žlezde koje emituju feromone, hormone od ključnog značaja za seksualnu privlačnost. Pogled na određeni deo tela kod većine ljudi izaziva seksualno uzbuđenje na nesvesnom nivou. Dakle, otkrivanje unutrašnje strane ručnog zgloba, slučajno ili namerno, važan je deo igre zavođenja (na primer, nosite ručni sat okrenut prema dole, tako da morate, svaki puta kada želite da saznate vreme, da okrećete ruku i pokazujete unutrašnju stranu zgloba).

lepota i zdravlje

Odvojte usne kada se smejete
Na taj način pokazaćete belinu svojih zuba (nadamo se da su takvi!) koja uvek odražava lepotu, savršenu ličnu higijenu i zdravlje. Takođe, kada nas neko privuče, zenice nam se šire. To je psihološka reakcija za koju čak ni naučnici nemaju objašnjenje. No, zbog ovog fenomena (bar delimično), svetlost sveća je tako romantična – naše zenice se šire pri slabijem osvetljenju.

 Vrat je erogena zona
Ipak, mnogi zanemaruju ovaj deo tela. Inače, vrat predstavlja svojevrsan most između glave (uma) i tela. Koža u ovom delu je vrlo osetljiva na dodir. Milovanje vrata ubrzava puls, a nošenje ogrlice uzbuđuje, naročito muškarca koji želi da radi isto što i ona – da miluje vaš vrat!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.