Strastvena predigra: Zavedite ga ovim delom tela

by | 19 aprila, 2016

Oružje kojim se sve žene koriste. Predstavićemo vam nekoliko ideja kako ćete svog partnera svojim grudima izludeti do daske…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Po stanu hodajte bez obučenog gornjeg dela

Vaš muškarac bez sumnje voli vaše grudi pa ih upravo zato kod kuće ne skrivajte u tesnoj odeći i grudnjaku. Budite opuštene. Obucite majicu bez grudnjaka, ili još bolje, budite samo u grudnjaku, ili još najbolje – budite gore bez ičega.

Pročitajte i… Izbegavajte ih: Ovo su najgora i najprljavija mesta za seks

Nadražujte ga svojim poprsjem. Dajte mu do znanja da ste svesni da želi da ih dodirne, poljubi, stisne… Dajte mu do znanja da ga sve to čeka i da su vaše grudi samo njegove. Ali pažnja, ne dajte mu ih prebrzo. Nadražujte ga duže vremena, vodite igru i budite svesni da su grudi vaše i da bi vaš muškarac za njih sve učinio.

Još seksi saveta potražite na sledećim stranama… 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

2. Pobrinite se da vam bradavice budu nabreknute

Muškarci su slabi na nabrekle bradavice, i to čak i samo pod majicom, ali najbolje je ipak kada ih imaju pred očima. Ako je u vašem stanu malo hladnije, ovaj efekat će doći sam od sebe. Ako nije, postarajte se da budu takve.

Pročitajte i… 5 faza bliskosti: Koliko ste opušteni u krevetu s partnerom?

Dođite do vašeg partnera odmah nakon tuširanja, i one će postati takve, jer je u sobi verovatno hladnije nego u zaparenom kupatilu ispod toplog tuša. Takođe, možete da ih blago stisnete ili namažete ledom pa mu pokazati rezultate. Na ovaj način ga nećete samo izludeti grudima, već takođe i bradavicama, te područjem oko bradavica.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

3. Na grudi namažite šlag, ulje…

Ako svog partnera zaista želite da zagrejete, na grudi namažite neku seksi stvarčicu, recimo šlag, ili dečje ulje. Pogled na vaše masne grudi izludeće ga i snažno uzbuditi. To radite strasno i s osećajem pa mu dozvolite da posle toga šlag s grudi i poliže.

Pročitajte i… Pobedite rutinu: Mali “prljavi” trikovi za savršen seks

Ako imate velike grudi, možete ih i same malo polizati, što će ga potpuno „izludeti“. Sve to možete povezati s vrućim striptizom, u šta možete uključiti i mazanje grudi. Za vlaženje grudi može poslužiti i pljuvačka, vaša ili partnerova. 

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Masirajte grudi i njima masirajte i njegovo telo

Pogled na ženu koja sebi masira grudi i stiska bradavice, izludeće svakog muškarca, zato vam savetujemo da to činite i vi same. Može to biti deo masturbacije za njegove oči, ili samo zato da ga nadražujete i uzbudite. Dok to radite, na licu imajte pogled požude, oblizujte usne, ukratko – izvedite predstavu u kojoj će vaš muškarac neverovatno uživati.

Pročitajte i… 8 trikova za duži seks: Pomozite partneru kod prerane ejakulacije

Kada završite s masažom, prihvatite se njegovog tela. Grudima prelazite po njegovom licu, grudima, leđima, zadnjici i testisima. Pre toga se namažite dečjim uljem kako bi vaše telo bilo još više seksi i kako bi ugodno klizile preko njega.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

5. Završite sa seksom između grudi

Seansu završite seksom između grudi. Ovo je možda i jedna od najvećih fantazija muškaraca, a ukoliko mu je ostavite on će potpuno da „poludi“ za vama. On može da bude nad vama ili vi sedite tako da mu penis zapravo stiskate i trljate kao da ga nadražujete rukom.

Pročitajte i… Strastvena predigra: 6 načina da stopala pretvorite u seksi “oružje”

Zaključak je jasan, dozvolite mu da ejakulira na vaše grudi. Njegovu semenu tečnost razmažite po grudima pa je premažite i po bradavicama i području oko bradavica. Time ćete ga još dodatno oduševiti i dokazati da su vaše grudi zaista glavno oružje, te da su samo njegove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.