Categories Seks

Veoma, veoma bezobrazne instrukcije za vreli i neobičan seks

Ima li dobrog seksa, a da koristite “kočnice”? Teško… Ponekad morate da igrate smelo i “prljavo”, ali isplati se – zagarantovana vam je luda vožnja! Dakle, šta kada ste sve isprobali i ne znate kako da začinite svoj seksualni život? Vreme je za seksi, preseksi izazove!

Foto: Guliver/Thinkstock

Imamo bezobrazne instrukcije za vas i seksi igrice koje će vam otvoriti neku sasvim novu dimenziju… I možda otkriti nove erogene zone. 😉

Pravila igre:

Zapišite sve instrukcije koje ćemo doneti na papirne kartice, izmešajte ih i stavite u jednu činiju. Potom ih izvlačite sa partnerom i bacite se na ispunjavanje istih! Biće to slatke, uzbudljive “muke”! 😉

  • Vežite ruke svom dečku svilenom maramom i sasvim polako skidajte komad po komad svoje odeće, pružajući mu predstavu koju dugo neće zaboraviti.
  • On mora da bude vaš seksualni rob, a vi bezobrazna diva puna želje. Govorite mu tačno šta želite da vam radi, a potom ocenite kako je on izvršio vaša naređenja.
  • Na papirićima napišite uloge: student/profesorka, medicinska sestra/pacijent, šef/sekretarica… I krenite u ludu avanturu dobre glume!

Pročitajte i… Osam muškaraca otkrivaju koji ih ženski seksi trikovi uzbuđuju više od svega!

Kliknite na sledeću stranicu… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA