Categories Seks

Žene najviše zanima o čemu muškarci mašataju u krevetu. Odgovori su tu!

Muškarci bi voleli da im seks traje uvek duže, i oni vole predigru kao i žene, i većina njih preferira sporo dosezanje vrhunca. Oni se vode ženskim uzdasima iako oni nisu pouzdani pokazatelji zadovoljstva.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Seks usred noći

Muškarci sanjaju da ih u pola noći žena budi laganim dodirima i tako inicira seks.
A onda se stvari razvijaju u pravcu svih onih ludih fantazija koje muškarci obožavaju. U tehničkom smislu, većina muškaraca biće potpuno predana seksu u pola noći. Oni od silnog uzbuđenja neće znati da li su u snu ili na javi.

Svlačenje žene kao afrodizijak

Muško uzbuđenje obično raste dok se bore sa ženskom garderobom tj. dok je svlače. Još je uzbudljivije im je ukoliko se ispod odeće ukaže neko krajnje neočekivani donji veš – posebno ako on odražava potpuno drugu prirodu žene od one koju ona prezentuje odećom.

Ženski orgazmi

Muškarcima je jako stalo da njihova partnerka doživi orgazam. Zapravo, oni su s vremenom postali gotovo patološki zabrinuti da mnoge žene ne doživljavaju vrhunac ili da se pretvaraju. Zato im žena treba reći svoje potrebe.
Muškarci su napokon shvatili da nešto što deluje kod jedne žene možda ne deluje kod druge.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA