Categories LJUBAV I SEKS

Stavite ga na test: Manipulator ili džentlmen?

Sve je teže sresti pravog džentlmena, ali ukoliko pažljivo tražite, još uvek možete naći pravog muškarca. Kažemo pažljivo tražite, jer mnogi muškarci vešto manipulišu svojim ponašanjem dok vas ne pridobiju za sebe, a onda maske spadnu i vi shvatite da on i nije baš sve što ste o njemu mislile.

Ovo su jasni znakovi da je on samo vešt manipulator.

1. Preteruje s komplimentima

Granica dobrog ukusa postoji i kada je reč o komplimentima. Svima nam prija da čujemo po koju lepu reč o sebi, ali granice postoje i kada se pređu više nije ni malo prijatno slušati takve hvalospeve. Lažni i neumesni komplimenti obično su signal da vaš partner baš i nije ono za šta se predstavlja.

2. Očekuje nešto za uzvrat

Pravi džentlmen je onaj koji će vas obasuti pažnjom jer je vaspitan i to mu je postao manir, a manipulator će lepim gestovima samo tražiti put do vašeg kreveta. Pokušajte da se držite na oprezu, ako burno reaguje na vaše odbijanje, znajte da ste izabrale pogrešno.

3. Ljubazan je samo prema vama

Najbolji način da zaključite sve o jednom muškarcu je da obratite pažnju na njegovo ponašanje prema drugim ljudima. Ukoliko je sa svima učtiv i strpljiv, on je zaista džentlmen, dok su bahati muškarci, uzeli masku učtivosti samo pred vama, kako bi vas osvojili, dok su prema drugima neučtivi i neljubazni.

Pročitajte i…Male tajne koje žene uvek čuvaju za sebe

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA