Četiri stvari koje vam oteževaju put do gospodina Pravog

by | 23 decembra, 2016

„Ljubav ne treba tražiti, ona dolazi kad joj se najmanje nadaš“, samo je jedna od stvari koje bi mogle da vam unazade ljubavni život. Ako se prepoznajete u nekima od ovih stavki, vreme je da razmislite o načinu na koji gledate na ljubav.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Mislite da ljubav mora pronaći vas

Svi zaslužujemo bda budemo voljeni, ali ako samo sedite i čekate da vam ljubav pokuca na vrata, načekaćete se. Ljubav ponekad stvarno je iza ugla, ali prvo treba zaviriti iza tog ugla.

Čekate nekog boljeg

Čak i ako imate nekog, nekako vam se čini da to nije to i da uvek možete bolje. Želja za napretkom je prirodna, ali ponekad se toliko pripremamo za nešto bolje da ne vidimo ono dobro što već imamo.

Pročitajte i… Nijedna mudra žena svom muškarcu ovo nikada neće tražiti

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ne odustajete od standarda

Neke stvari smatrate svojim „pravom“ kad je u pitanju ljubav, ali nekih ćete morati i da se odreknete. Ukoliko imate popis kvaliteta koje vaš muškarac MORA da ima i nikad ne korigujete popis niti pristajete na kompromise, ostatćete same – s popisom.

Pročitajte i… Jedna karakteristika je presudna kako bi neko poželeo ozbiljnu i dugu vezu sa vama!

Čekate nekog drugog da vas usreći

Umesto da radite na sebi i naučite da budete srećne i kad ste same, vi sve vreme čekate nekoga ko će vas spasiti. Čak i ako se pojavi neko, vrlo brzo ćete biti razočarane jer i dalje nećete biti srećne.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Jedno reagovanje na “Četiri stvari koje vam oteževaju put do gospodina Pravog”

  1. Vesna V kaže:

    Ukoliko nismo srecne ne možemo očekivati ni da nas taj neko usreci.Pravimo spiskove,očekujemo nemoguće.Previše ocekivanja i maštanja o princu iz bajke ne vode nikuda.Sem u samocu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.