Nijedna mudra žena svom muškarcu ovo nikada neće tražiti

by | 16 decembra, 2016

Pojedine žene misle kako im muškarci duguju nešto i često zahtevaju od svojih partnera dodatna objašnjenja.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Takav pristup ljubavnom odnosu može biti i te kako opasan i poguban, kada je u pitanju održavanje poverenja i uzajamnog poštovanja. Ali, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno.
Ovo su stvari koje mudra žena ne zahteva od svog partnera:
1. Da pazi na nju
Da je hranu, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima jedinu obavezu da pazi i brine se za svoju decu, te isto važi i u obrnutom slučaju. On može birati da se brine o vama, ali to nije obavezan.
2. Da se odrekne onoga što voli
Mudra žena baš nikada neće tražiti od partnera da se u potpunosti odrekne svog posla, hobija ili snova, kako bi što više vremena provodio s njom. Inteligentna žena zna da će tako svog muškarca učiniti nesretnim.
3. Da se odrekne prijatelja i porodice
Čak i ako se ne slaže s njima, pametna žena zna da njen muškarac treba te ljude u životu i da su oni bili tu i pre nje. Tako ona pokazuje kako ih poštuje, čak i ako misli da oni imaju loš uticaj na njega.

Kliknite na sledeću stranicu…

 4. Da deli iste interese s njom
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Ako vi želite na kurs plesa, a on mrzi sve vezano uz njega, on će vas odbiti, a vi nemate pravo insistirati da ide negde, gde ne želi. Samo zamislite kako bi vama bilo da vas forsira da radite nešto što vam nije ugodno. Ne morate deliti baš sve interese, kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.
5. Da bude nešto što nije
Drugim rečima, inteligentna žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promeni, već ona utiče na njega tako da postane najbolja moguća verzija sebe. Muškarac će tako ceniti samo ženu, koja ga prihvata onakvim kakav on jeste.

 6. Da ignoriše druge žene
Muškarci ne mogu ne primećivati druge žene jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što pre prihvatite tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da biste to morali da mu tolerišete flertovanje s istima, ali poštedite se i nepotrebne drame.
7. Ona mu veruje
I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne traži njegov telefon na pregledanje, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu veruje u punom smislu te reči i sigurna je u njegovu ljubav.
Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Jedno reagovanje na “Nijedna mudra žena svom muškarcu ovo nikada neće tražiti”

  1. Vesna V kaže:

    Ne menjati muskarca nikada.Ne ocekivati da se odrekne prijatelja i porodice zbog vas.I nije on dadilja da bi nekoga cuvao.Svaki muskarac pobeci ce od žene koja zahteva previše pažnje kao da je malo dete a ne odrasla i zrela osoba.Njemu treba partnerka a ne neko o kome će da brine.Lepo je da brine ali na normalan način.I on mora da ima svoju slobodu.Ukoliko ga sputavate,neće dugo biti uz vas.Sto ga više stežete uz sebe,pre će vam pobeci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.