Tako jednostavna a često zanemarena pitanja koja svaka žena želi da čuje

by | 31 decembra, 2016
Postoji čitav niz pitanja koja žene žele čuti od muškaraca s kojima su u vezi, naročito kada je veza tek na početku ili se tek upoznaju.
Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Svaka žena voli da zna da se muškarac s kojim je u vezi, ili bi tek mogla započeti vezu, zanima za njen život, da želi bolje da je upozna, a isto tako želi muškarca s kojim može razgovarati o svim temama. Žene su izdvojile sedam pitanja koja najviše žele da čuju od muškarca. To su potpuno jednostavna pitanja, ali za vezu mogu značiti i puno više nego što mislimo.

1. „Kada bi mogla birati da živiš bilo gde na svetu, gde bi to bilo?“
Ovim pitanjem može započeti vrlo zanimljiv razgovor. Pustiti maštu na volju i putovati svetom u mislima… Uzbudljivo, a i romantično.

Pročitajte i…Ovo su rečenice koje će vam reći svi koji su srećni u ljubavi. Usvojite ih

Pogledajte ostala pitanja na sledećoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

2. „Šta želiš od života?“
Žena voli da zna da muškarac ozbiljno shvata njen posao i ambicije. Osim toga ovo pitanje može da otvori mnoge druge teme i završi na razgovoru o tome šta oboje žele u životu ne samo kad je reč o poslu.

3. „Kakva si bila kao devojčica?“
Ovo pitanje mnogim ženama izmami osmeh i vraća ih u bezbrižne dane detinjstva. A i tako je slatko kad se muškarac zanima za to kakva je žena koju želi da šarmira bila kao mala.

4. „Mogu li ti pomoći?“
Jedina bolja stvar od toga da muškarac pita ženu treba li da joj ponese kese iz šopinga, jeste da joj nježno uzme kese iz ruku bez da pita za dopuštenje.

Pročitajte i...Muškarci će, nažalost, uvek ostaviti ženu koje vole u ove 4 situacije

Nastavak na sledećoj strani…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

5. „Gde bi volela da otputuješ?“
Ovim pitanjem muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mesto pa zašto onda ne biste otišli zajedno?

6. „Koji je poslednji koncert na kom si bila?“
Žene se slažu da ovo pitanje žele da čuju radije nego standardno pitanje kakvu muziku slušaju. Pitanje o koncertu je specifičnije i pri tome možete s muškarcem koji vam se sviđa da podelite kako ste se super proveli na koncertu.

7. ‘Kako si?’
Tako jednostavno, a često toliko zanemareno pitanje.

Pročitajte i…Pravi muškarac se prema vama nikada ovako neće ponašati


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.