Veza na daljinu ima i svojih prednosti

by | 24 marta, 2015

Iako većina ljudi tvrdi da veza na daljinu ne može da funkcioniše, parovi koji su uspeli u tome prenose svoja pozitivna iskustva koje žele da podele sa vama.

Strast je veća
Kad ste odvojeni od voljene osobe, mnoge češće razmišljate o njoj nego kad živite u istom gradu. Podsvesno, dok maštate, strast i želja se povećavaju, tako da jedva čekate da se sretnete. Na ovaj način ljubav na daljinu se produbljuje.

Manji poligon za svađu
Parovi koji ne žive u istom gradu nemaju mnogo prostora za svađu. Ne viđaju se svakodnevno da se oboje trude da budu što prijatniji. Vreme koje provode zajedno koriste na lepe, romantične trenutke, nikako za svađe. Pisanje sms i mejlova uglavnom nosi obostranu pozitivnu energiju.

Posvećujete se sebi
Iako zvuči paradoksalno, veza na daljinu razvija individualnost. Partneri pojedinačno imaju dovoljno vremena da se posvete sebi, da više rade na izgradnji ličnosti, da se bave slobodnim aktivnostima.

Izražena kreativnost
Parovi koji su odvojeni neko vreme, stalno smišljaju kako da iznenade onog drugog, bilo da je reč o nekom kreativnom poklonu, organizaciji putovanja ili vremena provedenog zajedno. Nesvesno, aktivira se hormon sreće koji znatno utiče na kvalitet ljubavne veze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.