Veza sa starijim muškarcem? Ovo su iskustva žena koje poznaju takvu priču

by | 14 januara, 2017

Šest pripadnica lepšeg pola otkrilo je prave razloge zbog kojih se zabavljaju sa starijim muškarcima, a novac i sigurnost koju pored njih osećaju svakako prednjače.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Veza Meri Kejt-Olsen i 17 godina starijeg Olivijea Sarkozija iznenadila je javnost. Mnogi su predvideli da neće dugo trajati, ali evo… Oni su i dalje srećni i zaljubljeni. Večito je pitanje zašto su žene uvek preferirale starije muškarce, a sada je nekoliko njih odlučilo da nam da i odgovor na to pitanje.

Kakve godine?

“Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama, mi uvek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični. Ako ne pomenem koliko ima godina, ljudi mislie da je razlika među nama možda pet godina, jer on izgleda mlađe“, kaže 34-godišnja Debora.

Motiviše me

“Ja imam 21 godinu, a on 33. Uskoro ću diplomirati i početi da tražim posao. On je programer u jednoj firmi. Ja i dalje pokušavam da se vikendima napijem za manje od deset dolara, a on izlazi u klubove i naručuje flaše pića. Gotovo da nemamo ništa zajedničko, ali to mi se baš sviđa. Drugačiji je od mojih prijatelja u pozitivnom smislu i pomaže mi da shvatim da moram da se fokusiram na karijeru nakon što dobijem diplomu. Njemu se dopada što sam mlada, zabavna i dinamična“, kaže 21-godišnja Kara.

Pročitajte i…Možda je vaš Instagram ludo seksi i zabavan, ali muškarci se groze ove 4 stvari

Nastavak…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Sigurnija sam

“Zabavljanje je dobra ideja ako tražite nekog ko je zreo. Dopada mi se moj dečko, iako smo zajedno samo tri meseca, jer se osećam sigurno i prijatno pored njega. Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina, morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote, uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže 23-godišnja Ešli.

Izazivamo pažnju

“Kada mi se moj sadašnji dečko udvarao ja sam ga odbila rečima da izgleda kao moj otac. Stariji je od mene samo jedanaest godina, ali ipak! Polako je naše prijateljstvo dostiglo novi nivo i evo sada smo u vezi već dve godine. Više ni to nije čudno, ali to nije zaustavilo ljude da nas čudno gledaju kada hodamo ulicom“, kaže 25-godišnja Krista.

 

Pročitajte i…Muškarci priznali: Kada vidimo ovakve žene na društvenim mrežama u glavi nam je samo jedno

Nastavak…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Novac nije problem

“Zabavljam se sa nekim ko je skoro 20 godina stariji od mene, a nerado priznajem, najviše me je povuklo to što ima novac. Ne radi se o novcu koji je stečen na brzinu i koji pošto-poto želi da potroši na gluposti, već se radi o posvećenom načinu života. Volim takvu vrstu sigurnosti i samu pomisao da mi pored njega novac nikad neće problem“, kaže 33-godišnja Meri.

Manje drame

“Moj savet devojkama je da se zabavljaju sa nekim ko je stariji od njih. To je moje zlatno pravilo u ljubavi. Volim da se zabavljam sa starijim muškarcima jer je mnogo manje drame u priči. Svi govore šta misle i kako se osećaju. Mnogo je manje svađanja i nepredviđenih situacija. Moj sadašnji dečko je 10 godina stariji od mene“, kaže 31-godišnja Džeki.

Pročitajte i…Muškarci su otkrili da ovih 9 neseksepilnih stvari zapravo ženu čine neverovatno atraktivnom


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.