Categories LJUBAV I SEKS

Zašto nam dobri muškarci promiču?

Sigurno ste se barem jednom zapitale, gde se svi ti fini momci i džentlmeni kriju, dok vi konstantno nalećete na pogrešne, međutim, reč je o tome da se oni uopšte ne kriju, već svakodnevno prolaze pored nas, ali ih mi nažalost neprimećujemo, zbog sitnih propusta koje pravite.

1. Ne dajete im šansu

Naravno da je važno da imate određene kriterijume, kada su muškarci u pitanju, ali u trenucima kada postanete previše izbirljive i ne želite da nekome pružite šansu, zbog sitnice, onda bi ponovo trebalo da preispitate svoje kriterijume, jer možda baš oni soje na putu vašoj sreći.

2. Skloni ste da idete iz veze u vezu

Nakon raskida, dajte sebi malo vremena da se preispitate i da proverite šta vam je u vezi bio istinski problem, kako ne biste napravili istu grešku i kako biste priliku dali muškarcu, koji će vas voleti baš onako kako ste oduvek želeli. Uostalom, ako vezu ne prebolite kako treba, nećete biti u stanju da se posvetite novom partneru i upoznate ga  i zavolite u potpunosti.

3. Ne krećete se dovoljno

Šanse da će vam ljubav vašeg života, tek tako pokucati na vrata su minimalne, zato se ne zatvarajte u kuću, već se što više krećite u društvu, kako biste sebi dali priliku da steknete nova poznanstva i ludo se zaljubite.

4. Odbijate da napravite prvi korak

Iza naizgleda stidljivog muškarca, koji nije siguran kako da vam priđe, se možda krije savršeni partner za vas, zato se nemojte ustručavati da napravite prvi korak, kada vas neki muškarac zainteresuje, jer sami ste zaslužni za svoju sreću i zato hrabro krenite ka njoj!

Foto: @junebugwedding

Zašto samosvesne žene sve češće biraju da budu same?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA