Dejan Mladenović predstavio je nove trendove i boje za kosu + POKLON!

by | 13 novembra, 2017

Ovog vikenda je u hotelu Jugoslavija održan seminar na kome je predstavljena nova kolekcija „Shining color“ brenda iz Slovenije RedCat. Tim povodom se vlasnik kompanije Mitja Tavčar predstavio publici iz regiona. Pored hair majstora, tu je bila i publika specijalnog gosta frizera Dejana Mladenovića.

Dejan je održao predavanje o novim trendovima i aktuelnim bojama za sezonu, a potom i reviju frizura kojom je predstavljeno dvanaest modela.Posebno su bili oduševljeni ljudi koji redovno prate Dejanov rad na seminarima širom Evrope, kao i njegovim stajlingom za čiji je ovog puta bila zadužena kreatorka Teodora Pašalić. Revija je završena ovacijama i dugim redom za fotografisanje sa zvezdom seminara, Dejanom Mladenovićem.

‘Vodeći trend su frizure iz ‘70-ih, što u prevodu znači postizanje što većeg volumena i bujnosti’, otkrio nam je Dejan.

 RedCat „Shining color“

Specifičnost predstavljenih boja iz Shining color kolekcije jeste njihovo direktno nanošenje na kosu bez mešanja sa hidrogenom, bez amonijaka su i u formi balzama. Kraće su postojane, ali se mogu nanositi i preko regularno ofarbane kose, kako bi joj dodale intenzitet kolorita. Zaboravite na ispravljanje kose i okrenite se ka krupnim loknama i tapiranjem kose, i naglasite volumen!

POKLANJAMO!

Najbrža čitateljka koja se javi na mejl [email protected] (subject:RedCat) osvojiće poklon paket RedCat proizvoda za kosu!

FOTO: Dušica Stojanović

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.