Kako odabrati i zalepiti veštačke trepavice?!

by | septembar 13, 2015
Olja Grbić, Profesionalni šminker

Olja Grbić, Profesionalni šminker

Veštačke trepavice su definitivno postale must have stvarčica u vašem neseseru! Pitanje je kako odabrati prave i kako ih zalepiti?! Ako su vaše prirodne trepavice kratke i neprimetne, veštačke možete lepiti svakodnevno, pod uslovom da odaberete neke koje deluju najprirodnije i naravno da savladate veštinu lepljenja.

11896563_953332024705311_728462381070218115_o

Na tržištu zatičemo različite trepavice, raznih brendova, cena, veličina… Ono što morate da znate, jeste da u svemu treba imati meru, pa tako i u odabiru veštačkih trepavica. Birajte one od prirodne dlake, koje ne deluju plastično kad stpustite pogled i koje su kraće na početku, a duže na krajevima – kao što su i prirodne!

SAVET PLUS:
Ako su vam trepavice prirodno dugačke, nema potrebe da lepite veštačke celom dužinom, u tom slučaju preporučijem vam da ih dobro izvučete maskarom i na krajevima dodate koju pojedinačnu trepavicu, koje takođe možete kupiti kao i ove redovne. Pojedinačne trepavice su najprirodniji vid veštačkih trepavica, a stavljaju se tako što se lepe između prirodnih trepavica uz sam njihov koren.

Ako niste sigurne, pogledajte video, a pre toga spremite: trepavice, lepak i pincetu. Pa da počnemo!

Sve moje blogove, savete i trikove pogledajte OVDE.

Tagovi: