L&Z i Mg Mivela Fitness Weekend

by | 12 juna, 2017

Nakon dva divno provedena dana na L&Z i Mg Mivela Fitnes vikendu, u hotelu Ceptor na Fruškoj gori, vratili smo se puni utisaka koje ćemo dugo pamtiti!

Družili smo se sa L&Z čitateljkama i saradnicima magazina. Saznali smo veoma korisne stvari za naše zdravlje, duh i telo. U predivnom ambijentu Kongresnog centra Andrevlje, uživali smo slušajući edukativne radionice o zdravoj, balansiranoj ishrani i pravilnim treninzima.

Dobrodošlicu u hotel nam je priredila Mg Mivela! Probali smo Dr Gifing napitke, Detoks smuti sa nanom i Garden smuti sa šargarepom, đumbirom i vodom.

Zatim smo krenuli na lagani hajking kroz prirodu uz vežbe disanja sa Novakom Spasićem.

Kliknite na sledeću stranicu…

Nakon pauze za ručak, razgovarali smo sa fitnes trenerom Nedeljkom Rodićem, o pravilnoj ishrani i fitnesu.

Kompanija Hemofarm i Ladival su vodili računa o našoj koži, i štetnim sunčevim zracima.

Psihofunkcionalni trening u prirodi sa fitnes instruktorima Dejanom Popovićem i Novakom Spasićem. Uz kratke psihološke igre trening je bio još zanimljiviji!

Joga na otvorenom, sa glavnom i odgovornom urednicom magazina „Lepota i zdravlje“ Lidijom Ćulibrk.

Drugi dan je počeo uz  bodyART čas sa fitnes instruktorkom Tamarom Ratković, a zatim smo slušali predavanje  trenera Nebojše Čokorila o zdravoj ishrani sportista i fizičkih aktivnih osoba.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.