Mama & beba i Nivea Baby Puzijada: Prijavite svoju bebu do 26. maja

by | 24 aprila, 2017

Drage mame i tate, pozivamo vas da prijavite vaše mališane na 19. Puzijadu koju magazin Mama&Beba organizuje 29. maja (ponedeljak) u 12 sati u šoping molu „Delta City“ u Novom Beogradu. Molimo vas da u “Delta City” dođete do 11.30 – radi procedure evidentiranja.

Kako da prijavite svoju bebu na M&B Nivea Baby puzijadu?Ukoliko želite da učestvujete, prijavite svoju bebu ”puzalicu” najkasnije do 26. maja (petak, do 16h) SMS-om na broj 1201 (ukucajte BEBA-razmak-puzijada-razmak, ime, prezime, i mesto stanovanja deteta i uzrast u mesecima). Primer: BEBA puzijada Marko Marković iz Beograda, 8 meseci, pozivanjem broja 021/489-71-00 lokal 135, svakog radnog dana od 9 do 16 sati ili na mejl mama&[email protected] Putem grupe Moja beba na Facebooku: Ako niste član grupe, učlanite se, a zatim ostavite podatke o detetu (ime, prezime, mesto stanovanja i uzrast, uz napomenu da je reč o prijavi za Puzijadu).

Neophodno je da prijavite/pošaljite ime, prezime i mesto stanovanja bebe, uzrast i kontakt telefon jednog roditelja. Uzrast bebirona nije važan, bitno je samo da puzaju.

Radujemo se što ćemo se ponovo družiti i uživati u zabavi! S nestrpljenjem čekamo vaše prijave!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.