Među prvima isprobajte Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster!

by | 24 februara, 2020
eucerin akcija

Opišite trenutke svoje najveće životne sreće koji vas uvek iznova inspirišu i pošaljite ih na [email protected] Pet najkreativnijih autorki, po izboru redakcije, imaće priliku da ekskluzivno isprobaju Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster, a njihove priče biće objavljene u narednom broju L&Z!

Znate onaj sjaj i mladalačku svežinu kojom odišete kada se zaljubite, a sreća se očigledno vidi na vašem licu? Na isti način se oseća i izgleda vaša koža uz kap Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Boostera, ultralaganog seruma koji joj pruža trenutnu i intenzivnu hidrataciju, novi sjaj i svežinu. On na potpuno jedinstven način udružuje dejstvo hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina – dva najpoznatija i najpouzdanija ”čuvara” hidriranosti kože. Ove dve supstance, koje prirodno sadrži naša koža, imaju osobinu da vezuju velike količine vode i sprečavaju njen gubitak. Zato je kap ovog seruma ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme, dovoljna da vašoj koži obezbedi trenutnu i intenzivnu 24-časovnu hidrataciju. Rezultat je nova svežina, blistavost i jedrina vaše kože i ublažavanje sitnih bora na površini.

Kako da koristite Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster?

Možete ga koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim preparatima za negu. Idealan je za kožu kojoj nedostaje hidratacija, bilo da je po tipu suva, normalna ili masna. Pogodan je čak i za onu osetljivu. Preporučljivo je da se s upotrebom počne u dvadesetim, kad se na koži pojavljuju prve bore. Intenzivna hidratacija koju pruža učiniće kožu mekom i lepom, umanjiti prve bore, ali i odložiti pojavu drugih znakova starenja. U kasnijim godinama, uz redovnu antiejdž negu, Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster obezbediće dodatnu, trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, koja je osnova podmlađnog i svežeg izgleda. Njegov prijatan cvetni miris doprineće osećaju osvežavajuće nege. Trenutna i intenzivna hidratacija, koja se odmah nakon upotrebe očigledno vidi na koži, učiniće da vaš odraz u ogledalu zablista posebnim sjajem. A to je ponekad sve što nam je potrebno za sreću – i na početku i na kraju dana, u kome glavnu ulogu igra ljubav – i prema sebi i prema drugima.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.