Pismo meseca: Pišite nam, i osvojićete specijalne poklon-paketiće!

by | 7 septembra, 2017

Dragi čitaoci, pozivamo vas da nam pošaljete vaše pismo za rubriku “Čitamo i mi vas” u okviru štampanog izdanja magazina “Lepota i zdravlje”  na mejl [email protected] i tagujete nas na Instagram fotkama na kojima je i naš septembarski broj. Za najmaštovitije pismo i fotku ovoga puta smo pripremili dva specijalna poklon-paketića!!!

U pitanju su Catrice paketići sa šminkom, a u svakom od njih je pet mejkap proizvoda iz limitirane kolekcije “Soleil d’ete”: Golden Lip Booster sjaj za usne, Metal Eyelight senku, Metal Infused Eye paletu senki za oči, Metal Colour ruž za usne i Catrice SunStripping bronzer u nijansi C01.

C01 Sun Kissed Miss

C01 Metal Muse

 

 

 

 

 

 

 

 

Sa velikim uzbuđenjem i radošću pripremamo naše 200. izdanje, u kome vas očekuje mnogo zanimljivih i važnih tema i intervjua, u kojima ćete, nadamo se, uživati u jednakoj meri u kojoj mi uživamo pripremajući sve te priče za vas. Na putu koji smo za ovih 200 brojeva prošli svojim pismima i fotografijama uslikanim sa našim naslovnim stranama na najlepši mogući način ste nam davali do znanja da ste uz nas i da volite to što radimo.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.