Pogodite ko je zaštitno lice Avon Anew linije i osvojite paket proizvoda

by | 15 juna, 2016

Prve tri čitateljke koje pogode ko je zaštitno lice Avon Anew linije osvojiće po jedan poklon-paket prozvoda iz iste linije. Kako bismo vam olakšali zadatak, u nastavku pogledajte „zamućenu“ fotografiju osobe čije ime tražimo i pokušajte da odgonetnete njen identitet…

Li Z blurovano

Svoj odgovor nam pošaljite na adresu [email protected], a u istom mejlu napišite i svoje podatke (ime i prezime, adresa i mesto stanovanja, broj telefona). Imena dobitnica objavićemo na kraju ovog posta, nakon što na naš mejl stignu prva tri tačna odgovora.

Recept za blistavost – sreća i nova Anew Vitale kolekcija

prod_1189888_1_613x613

Kada se spoje pozitivan stav i unutrašnje zadovoljstvo – blistav spoljašnji izgled je gotovo zagarantovan! Kako bi doprineo da se sreća ogleda i na licu, Avon je osmislio Anew Vitale Visible Perfection kolekciju proizvoda za negu kože, namenjenu ženama preko 25 godina starosti.

 

 

prod_1189890_1_613x613

Kolekcija sadrži Perfect Cell kompleks sa ekstraktom svile, koji je formulisan tako da maksimalno poboljša izgled kože i obnovi njenu unutrašnju strukturu. Dnevna i noćna krema hidriraju kožu, umanjuju vidljivost pora i bora, daju koži glatku teksturu, ujednačavaju ten i vraćaju blistavost.

 

 

prod_1189908_1_613x613Deo kolekcije je i lagana BB krema, koju je pogotovo poželjno koristiti tokom leta, kao zamenu za teške pudere. Formula bazirana na moćnim antioksidansima, vitaminima A, E i C, vraća koži prirodni sjaj, dobro prikriva nesavršenosti, a lako se prilagođava svakom tenu, sprečavajući prevremeno starenje uz SPF 20.

 

Kompletnu kolekciju Anew Vitale Visible Perfection možete poručiti u brošuri 9 aktuelnoj od 16.juna do 6.jula 2016. ili na www.avon.rs

DOBITNICE: Prva tri odgovora poslale su nam: Milena Aleksić, Lidija Veličković i Ivana Nikolić. Čestitamo! 

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Pogodite ko je zaštitno lice Avon Anew linije i osvojite paket proizvoda”

  1. Milena Petrovic kaže:

    Ih, uvek zakasnim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.