Categories POKLONI I AKCIJE

Budite aktivni u svakom momentu

Stigao je idealan poklon za sve one koji već imaju zdrave navike i sve one koji žele da i njihovi najbliži počnu sa pozitivnim odlukama!

Doncafé Green active kafa sa 30% više prirodnih antioksidanasa je idealan izbor, jer su antioksidansi važna jedinjenja koja se bore za očuvanje zdravlja našeg organizma. Uz  isti ukus domaće kafe, Green active vam pruža dobar osećaj i pomaže da ostanete puni energije tokom celog dana. Doncafé Green active kafa i Doncafé Moment, najbolja su kombinacija za svaki vaš aktivan i važan momenat!

Originalna i neodoljiva, staklena i providna, Green active čaša upotpuniće Vaše uživanje u svakoj kafi koju pripremite. Prepustite se novom načinu ispijanja kafe. Stigla je jedinstvena Green active čaša,  napravljena od posebnog vatrostalnog (borosilikatnog) stakla, sa duplim zidom, pogodna i za najtoplije napitke.

Doncafé Green active je zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije. Uz kafu koju piju olimpijci i vaša jutra će biti aktivna, a odluke zdravije!

Pet najbržih čitateljki koje se jave na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com očekuje poklon pakovanje koje sadrži Green active čašu, Doncafé Green active kafu od 180 grama i Doncafé Moment od 200 grama!

6 komentara

  1. Javila sam sa valjda cu biti te srece da dobijem poklon. pošto vec duzi period ništa nisam dobila. Pozdrav svima u redskciji, vaša čitateljka Milica iz Bele Crkve.

  2. jel ste podelili paketic sa kafom? heh meni taman pri kraju tegla sa ovom kaficom.
    cekam izlazak novog broja pa da vidim dal sam srecne ruke tj prstica
    pozdravcic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA