Categories POKLONI I AKCIJE

#couplegoals: Izbor za najlepši ljubavni par

#4 Milica Rakić
“Sve je počelo još davne 2011. godine.  Upoznali smo se sasvim slučajno na privatnoj žurci, pre toga se nismo znali. To je ujedno i bio naš prvi sastanak, igrali smo, plesali i nismo se odvajali tokom cele noći. Bila je to ljubav na prvi pogled, koja traje i danas nakon punih sedam godina.”
#5 Emilija Cvetanović
“Naš prvi sastanak je bio pravi date, pkolski primer sastanka. Ja nisam htela da se upuštam u prilu sa njim (oboje radimo u Vojsci i ja sam viši čin od njega što je jako neuobičajeno do tada bilo). Nakon višenedeljnog dopisivanja,  za vreme kog mu nijednom nisam pustila ja prva poruku, što je pokazalo njegovu upornost, došao je u moj grad preko vikenda. Otišli smo na kafu, pa na ručak i na kraju šetali parkom i kejom i pricali  satima. Niko od nas nije planirao prvi poljubac. Oboje smo bili zbunjeni pomalo i nesigurni ali smo oboje znali da je to početak nečeg drugačijeg i posebnog. On je usao u autobus i dopisivanja su se nastavila istog trenutka. Sada smo venčani i čekamo bebu :)”
#6 Bogdana
“Prvi sastanak je bila opuštena šetnja na ušću Save u Dunav, sa pogledom na stamenu Kalemegdansku tvrđavu.”
#7 Jelena Stevanović
“Zovem se Jelena, a moj dragi Žarko.Upoznali smo se prošle godine u redu za slikanje na svadbi kod njegovog drugara i moje drugarice, slikali se i od tada se više nismo razdvajali. Sada čekamo
bebu i venčaćemo se 10.03.2018.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA