Categories POKLONI I AKCIJE

#couplegoals: Izbor za najlepši ljubavni par

#11 Ana Andrić
” Naš prvi susret mogla bih da opišem na hiljadu načina i na hiljadu lepih reči, ali pokušaću da skratim.
Prvi susret je trenutak kada saznajemo ko je ta osoba, kada razmatramo da li nam se sviđa, a ja sam već tada znala da je on moja srodna duša. Nekada davno, mislila sam da je možda neću sresti, da je daleko od mene, ali moja srodna duša na tom sastanku stajala je tačno ispred mene. Naš prvi sastanak dogodio se u leto, bio je topli avgust, išli smo u šetnju u obližnje izletište i mogla bih ga opisati kao nešto najlepše što mi se desilo. Ceo taj dan bio je nekako filmski, naš prvi susret, leto, sunce, zelenilo oko nas i ptice, igrarija dece iz obližnjeg parka i kao da su svi bili tu uz nas i pridavali svoj mali značaj u trenucima koje ću pamtiti zauvek. U tom mestu upoznala sam moju srodnu dušu, nekoga ko je uvek tu za mene, nekoga ko me razume, ko mi daje savete, ko mi pomaže u mnogim stvarima, ko ima slična interesovanja kao i ja, neko koga sam do tada mogla samo da sanjam. Njegov pogled, osmeh i stav meni je govorio više od hiljadu reči i ja sam već tada znala da je on sve to što sam oduvek želela i o čemu sam maštala, ljubav mog života.”
#12 Dj D
“Kad glava planira jedno, a sudbina drugo, pa kreneš planirano na jednu stranu, a završiš na nekoj drugoj neplaniranoj, slušajući srce… tako je bio i nas prvi sastanak. Krenula sam planirano u grad sa drugaricama, on planirano sa drugarima, sudbina nas skrenula s puta, srce s uma i od toga se stvorio neplanirani i nazaboravni sastanak, uz crveno vino, smeh do suza, komplimente od srca i momente koje i dan danas prepričavamo.”
#13 teodoraninkovic5
“To je bilo leto jul 2016. Samo ću reći mesečina, plaža, talasi.”
#14 Jelena Pavkov
“Mi se nismo upoznali samo jednom, naši životi  su se ukrstili više puta… Jednom na selu sa nekoliko godina dok smo se igrali na ulici i dovikivali se sa kraja na kraj u prljavim letnjim majicama… Drugi put beše onako, u prolazu, obasjani reflektorima i mladalačkom požudom… A treći, onaj pravi, beše 19. jula 2017. godine, te prelepe letnje noći kada su se jednom i za svagda ukrstile naše čedne oči. P.S. U prilogu šaljemo fotografiju i dokaz da ljubav ne zna granice, kada smo se susreli u drugoj državi, ali u jednoj, jedinoj i najvećoj LJUBAVI… “
#15 Mate Tape

 “Priča je izgledala ovako:

 Kad sam vec odustala od potrage za partnerom koji će mi odgovarati, kad sam bila ubeđena da nikad neću naći muškarca kakvog želim naročito u malom gradu gde živim, kad sam uporno mami govorila ne čuvaj mi taj štafir neću se nikad udati jer nemam za koga već mi sad daj te peškire, brišem se pocepanim – “nema šanse, svaka krpa nadje zakrpu, videćeš” odgovorila je… e onda  sam našla utehu u tome da to ipak nije smak sveta i posvetila se sebi i poslu. I dalje ipak očajna…
Jednog petka, bio je to početak septembara 2015. godine, jos uvek onako topao i mirisan, drugarice i ja smo otišle na promociju knjige. Promocija se trebala održati drugog dana i na drugom mestu, pa mi to pomeranje baš i nije odgovaralo. No, otišla sam.  Nakon promocije, predložile su da odemo do lokalnog pub-a. Ni to mi baš nije odgovaralo, sećam se da sam bila izričita, bez zaglavljivanja jer sutra idem na žurku u Bačku Palanku i bez alkohola jer sam kolima.
 Od nas četiri, samo je jedna imala dugogodišnju vezu. Zezale smo se, komentarisale momke, konobare, ovaj je dobar, ovaj je zgodan, ovaj ima lepe oči i hahahaha i blablabla.
Za naš sto su se pridružila još dva naša druga, koja su prvo oklevala. Nakon nekoliko trenutaka, prilazi crn momak u beloj majici, srednje visine i javlja se našim drugovima. A nama ni ruku da pruži bar da se upoznamo reda radi.
Sećam se da sam iskolačila oči, pitajući se ko je ovaj. Ali već sam imala predrasude, već ako mi se sviđa garant nije odavde, ma ima devojku, ne daj bože ženu decu, ma švaler je 100%. Ceo film je već bio montiran u mojoj glavi.
 Drugaricama nije bio poznat, čak ni ovoj koja sve i svakog zna u gradu. Ali, jedna se setila da ga zna, i kaže da je dobar momak i da je iz Sombora. Na to sam im kazala, zadržite sve momke i konobare u gradu, ovaj je moj, ne dirajte ga. Na šta smo se sve naravno slatko smejale.
 Na kraju je ipak pružio ruku, upoznao se sa nama. Ja sam bila ukočena, izgubila sam ritam, samo sam pratila šta on radi, gledala  ga krajičkom oka a onda sam već počela da buljim, htela sam samo da ostvarim kontakt i da čujem nešto o njemu. Pridružio nam se njegov drug, dovoljno pijan da me smara i ometa u mojoj misiji. Aman zaman neću s tobom da pričam, hoću tvog druga.
 Muzika je činila svoje, postajalo je opuštenije, pricali smo, zezali se, razmenili brojeve i  tako je sve krenulo, nekako normalno. Sutradan nije bilo ko će koga prvi zvati, nije postojala neka misterija, neke skrivene igrice i trikovi. Čuli se, videli, razumeli…od tog dana pa do danas, evo nas u braku i čekamo prinovu.”
#16 Marija Prole
“Par dana nakon Nove godine, sasvim slučajno našli smo se u najromantičnijem ambijentu u gradu. Dobila sam cvet i uz njega dzentlmena kakav se samo sreće u nekoj novoj romantičnoj komediji. Sastanak nije trajao dugo, ali je bio nalik najlepšem filmskom iskustvu. Nisam želela da odmah pokažem svoje simpatije prema njemu, a on i dan danas misli da sam na rastanku želela da ga poljubim i ako poljupca nije bilo. Od tada je proslo dosta vremena, a on čini da svakodnevno imam iste leptiriće u stomaku kao na prvom sastanku.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA