Categories POKLONI I AKCIJE

Filmska preporuka za vikend: Pogledajte sjajan film “Udovice” + poklon karte

Inspiracija reditelja Stiva Mekvina proistekla je iz originalne serije koja ga je oduševila pre više godina, te je odlučio da snimi film koji je shvatio jako duboko i lično.
Kako bi nam približio priču, izmestio je London ranih osamdesetih u sadašnjost Čikaga.  

promo

Smatrao je ključnim da zagolica politiku, religiju, klasne i rasne razlike, kriminal i bol. Iako se radnja ovog filma dešava u Čikagu, Mekvin je želeo da predstavi surovu realnost celog sveta.
Ono što ovu priču čini snažnom jesu četiri žene sa potpuno drugačijim rasnom, socijalnom i ekonoskom pozadinom koje, zbog problema u kojem su se našle njihove porodice, dobijaju jednu zajedničku stvar – borbu za život. Uz međusobnu podršku shvataju da su zapravo jake i upravo zbog toga su spremne na sve.

Pored dobitnice Oskara Viole Davis i Mišel Rodrigez koja je poznata po serijalu „Paklene ulice“, u filmu takođe igraju i Lijam Nisom, Kolin Farel, Rober Dival, Danijel Kaluja i Džon Berntal.
Film „Udovice“ nalazi se na svim repertoarima domaćih bioskopa od četvrtka, 22. novembra.

Pogledajte eskluzivan  insert iz filma:

POKLANJAMO!

Prve tri čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com osvojiće po dve karte za film i otići na nezaboravnu avanturu sa našim junakinjama! Karte su za petak, 23. novembar od 19.30H u Kombank dvorani u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA